(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Журавлиний соус до м’яса

Потрібно: 2 апельсини, 100 мл кленового сиропу, 250 г свіжої журавлини.

За допомогою дрібної тертки зніміть з апельсинів цедру. Вичавіть сік. Журавлину залийте соком апельсинів, кленовим сиропом, додайте цедру. Доведіть до кипіння. Постійно помішуйте. Готуйте 5-7 хвилин. Зніміть з вогню. Подавайте холодним до запеченої птиці або свинини.

https://lady.tochka.net/42983-klyukvennyy-sous-retsept-dlya-myasnykh-blyud/

Добавил: CNTB, 15.06.2020, в категорию Харчові родзинки. Рецепт тижня
Просмотров: 479 | Загрузок нет | Рейтинг: 3.0