(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

Пиво. Технології та інновації (До Дня пива 02.08.2019)

Пивоваренные технологии - в центре внимания BrauBeviale-2018. Пивоварение с Aprofi: качество, безопасность, стабильность //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 58-59.

Дубинка, Дарина В сердце пивоваренного гиганта: как варят самое продаваемое в Украине пиво - "Черниговское" / Дарина Дубинка //Напої. Технології та Інновації. - 2018. - №5-6. -  С. 60-62.

Ткачев, Борис Конкуренция вкусов. Развитие сегмента разливных (кеговых) напитков/ Борис Ткачев //Мир упаковки. - 2018. - №6, декабрь. -  С. 28-30.

Вместо тысячи слов. Потребление пива в Украине //Мир продуктов. - 2018. - №6, декабрь. -  С. 48-50.

Главный акцент - натуральность и качество. Компания "Уманьпиво" модернизирует производство" //Мир продуктов. - 2018. - №6, декабрь. -  С. 52-53.

Влияние требований и трендов. Обзор рынка безалкогольных напитков //Мир продуктов. - 2018. - №6, декабрь. -  С. 58-59.

Новый "Словарь для пивоваров" на четырех языках //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 10.

Дубинка, Дарина    Курс - на флагманські сорти, стабільну якість і повторюваність пива. Нові виклики крафтового ринку в аналітиці VI Форуму пивоварів і рестораторів/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 12-21.

Шамріна, О. Охорона фірмового стилю пивного закладу/ О. Шамріна //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 30-31.

Мелешко, К. "Волинський бровар" впроваджує інновації Eurowater/ К. Мелешко //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 32-34.

Мелешко, К. "Театр пива "Правда" - світова мануфактура українізованих сортів пива/ К. Мелешко //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 35-37.

"Крафт інновейшн": на порядку дня інновації //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 38-39.

Дубинка, Дарина    Українській сировині - так: "Правда" розпочала співпрацю зі Славутським солодовим заводом/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 40-41.

Баарт, Джино Ферментація за допомогою активних сухих дріжджів стала ще простішою/ Джино Баарт //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 42-43.

Дубинка, Дарина "Задача пивовара - варить пиво постоянного качества и вкуса", - Сергей Ковтуненко, Bierwelle/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 47-49.

Пробки Тарі: изысканность, экологичность и эксклюзивность //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 50

Дубинка, Дарина Самая компактная автоматическая машина розлива пива в бутылки от итальянского производителя FERRERO/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 52-53.

Дубинка, Дарина    Stainless Steel Technologies: жодних компромісів щодо якості: [обладнання для пивоварень від львівських виробників]/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 54-56.

PSS SVIDNIK, a.s.: комплексні рішення для пивоварні //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 58-60.

Дубинка, Дарина Гениальность в простоте: соединение украинского пива и американской традиции приготовления ребер в концепции REBERBAR: [крафт по-украински]/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 61-63.

Мелешко, К. "БК-Інжиніринг": у тренді - модернізація пивного виробництва/ К. Мелешко //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 64-65.

Новітні технології гігієни в пивоварінні. Diversey DiverCraft: інновації для чистоти пивоваріння //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 70-71.

Дубинка, Дарина    Brewiks Cube - модульное решение мобильной пивоварни. Максимальная эффективность в минимальном пространстве/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 72-74.

Дубинка, Дарина Pivovar Kunratice: объединение классической технологии и инноваций рождает идеальное пиво/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 75-77.

Дубинка, Дарина    Czech Brewmasters: мы пивовары, и гарантируем качество пива!/ Дарина Дубинка //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 78-80.

Hofbrau Kaltenhausen - пивоварение в "Холодных домах": [зарубежный опыт] //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 81-83.

Мельник, С. "Відкриття власної лабораторії - одна з ключових сходинок еволюції пивоварів",- Тарас Фалик, пивзавод "Кумпель"/ С. Мельник //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 84-88.

Беляєва, М. Rohatyy zayets: сидр ручної роботи/ М. Беляєва //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 94-95.

Беляева, М. КПЛ: открываем двери в многообразный мир пива/ М. Беляева //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 96-98.

Мельник, С. Харків - ще одна крафтова столиця України/ С. Мельник //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 100-103.

Нові рішення ZIP tech розширюють горизонти крафтового пивоваріння //Пиво. Технології та Інновації. - 2019. - №1-2. -  С. 110-111.

Мельник, С. Ювілейні "Питні меди - 2019": ставка на якість і технологію виробництва медових напоїв/ С. Мельник //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2019. - №2 (березень). -  С. 109-111.

                                

 

Добавил: CNTB, 12.08.2019, в категорию Тематичні виставки
Просмотров: 701 | Загрузок нет | Рейтинг: 0.0