Ли Э. Спиртные напитки
Ли Э. Спиртные напитки. Особенности брожения и производства: пер. с англ. / Э. Ли, Дж. Пигготт; под ред. А. Панасюка.- СПб.: Профессия, 2006. – 534 с.: цв. ил., рис.
Це видання - переклад дуже цікавої книги, в якій розглядається сучасний підхід до процесів бродіння, описані технологічні особливості напоїв, що були одержані внаслідок бродіння сільсько – господарської сировини. Автори, провідні фахівці різних країн, аналізують з позицій останніх досягнень науки особливості виробництва майже всього спектру алкогольних і слабоалкогольних напоїв.
CNTB, 30.01.2017, в категорию Презентація книги
Просмотров: 703 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 5.0