Ледники и искусственное охлаждение
Практическое руководство для архитекторовъ, инженеровъ, техниковъ, строителей, домовладельцевъ и сельскихъ хозяевъ.- С.-Петербургъ: Изданіе К.Л. Риккера, 1896.- 104 с.
В книзі викладені корисні поради того часу про способи охолодження харчових припасів, напоїв з метою запобігання їх псуванню. Рекомендується природнє охолодження за допомогою льодників – спеціальних приміщень для розміщення та зберігання льоду. Висвітлюється хімічний, фізичний та механічний способи штучного охолодження. Книга супроводжується 94 ілюстраціями-кресленнями відповідних приміщень та обладнання.
CNTB, 09.10.2016, в категорию Рідкісні книги
Просмотров: 700 |
Загрузок нет |
Рейтинг: 4.3