(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2017 р.

ДСТУ 7696:2015

            Мак  олійний.  Загальні технічні вимоги. - Вид.  офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в УкраЇні ГОСТ 12094-76); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 7 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7.     

 

ДСТУ 7939:2015

            Виноград столовий швидкозаморожений. Технічні умови. - Вид.офіц. - Уведено вперше;  чинний від 2016-09-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 12 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

 

ДСТУ 7791:2015

            Консерви овочево-рибні для дитячого харчування. Технічні умови/ Т. Громова , І. Мазуренко, О. Невисела, Л. Філіпова; (ВП НУБІП України "НДПІ стандартизаціїї і технологіїї екобезпечної та органічної продукції"). - Вид. офіц. - Уведено вперше;  чинний від 2016-04-01 . - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 15 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.

 

ДСТУ 7483:2013

            Мука кормова з виноградної вичавки. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше;  чинний від 2014-10-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

 

Добавил: CNTB, 06.02.2017, в категорию Аграріям