(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ № 3 2018 р.

ДСТУ 7966:2015

            Капуста савойська свіжа. Технічні умови/ Г. Бондаренко, В. Гончаренко, І. Гордієнко, С. Даценко; Ін-т овочівництва і баштанництва НААН. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні РСТ УССР 1954-89). - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9

            ДСТУ  ЕЭК ООН  FFV-06: 2007

            Квасоля. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЭК ООН FFV-06:2001, IDT)/ Технічний комітет "Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки (ТК 24)", ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2008-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 9 с. - (Національний стандарт України)

Стандарт видано мовою оригіналу (російською)

            ДСТУ 8082:2015

            Консерви. Сік морквяний та соки морквяно-фруктові з м'якоттю. Загальні технічні умови/ Н. Асаулюк, Л. Балатюк, М. Зінченко и др.; Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 12 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 8074:2015

            Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови/ Я. Верхівкер, І. Дудяк, Т. Заїкина и др.; МДАУ, ТК стандартизації "Соки та соковмісні продукти". - Вид. офіц. -  Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 12 с: табл. - (Національний стандарт України)

            ДСТУ 8082:2015

            Консерви. Сік морквяний та соки морквяно-фруктові з м'якоттю. Загальні технічні умови/ Н. Асаулюк, Л. Балатюк, М. Зінченко и др.; Центральна лабораторія продуктів переробки плодоовочів, картоплі і винограду. - Вид. офіц. Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 12 с. - (Національний стандарт України)

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Аграріям