СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ № 4 2018 р.
ДСТУ 8074:2015
Консерви. Соки та сокові продукти. Коктейлі. Загальні технічні умови/ Я. Верхівкер, І. Дудяк, Т. Заїкина и др.; МДАУ, ТК стандартизації "Соки та соковмісні продукти". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 12 с: табл. - (Національний стандарт України)
ДСТУ 8667:2016
Культури овочеві. Молекулярно-генетичний метод ідентифікації сортів і гібридів/ Н. Баштан, О. Гузеватий, Т. Івченко и др.; Інститут овочівництва і баштанництва Української академії аграрних наук (ІОБ УААН), ТК "Овочеві і баштанні культури, насіння та посадковий матеріал". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-10-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 18 с: табл.
ДСТУ 8069: 2015
Продукти перероблення фруктів та овочів. Триметричний метод визначення пектинових речовин/ Є. Аксенюк, Т. Громова , Л. Зубарева и др.; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі зкасуванням в Україні ГОСТ 29059-91); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 10 с. - (Національний стандарт України)
ДСТУ 8006:2015
Прянощі. Кардамон. Технічні умови/ В. Барштейн, С. Бут, М. Зеленська и др.; ДУ "Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України " спільно з Закритим акціонерним товариством " Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 29052-91); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП
ДСТУ 7995:2015
Прянощі. Мускатний цвіт/ В. Барштейн, М. Зеленська, Ю. Кожанов и др.; ДУ "Інститут харчової біотехнології та геноміки НАН України " спільно з Закритим акціонерним товариством " Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 29051-91); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 7 с: табл. - (Національний стандарт України)