СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ № 5 2018 р.
ДСТУ 8113:2015
Сіль кормова з добавками. Технічні умови/ В. Касьяненко, Л. Лебідь, Н. Гриненко; Технічний комітет стандартизації "Вироби соляної промисловості " (ТК 58), УкрНДІсіль. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2015-10-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2015. - 10 с. - (Національний стандарт України)
ДСТУ 8320:2015
Слива. Зберігання в регульованому газовому середовищі/ Г. Гайдай, В. Найченко; Уманський нац. ун-т садівництва. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 8 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.8
ДСТУ ISO 1956-1:2014
Фрукти та овочі. Морфологічна і структуральна термінологія. Частина 1 (ISO 1956-1:1982, IDT)/ Д. Бабіна, І. Мазуренко, Т. Морозова и др.; Технічний комітет "Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки (ТК 24)", ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27519-87 (ИСО 1956-1-82)); чинний від 2015-06-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2016. - 23 с: табл., рис
ДСТУ ISO 1956-2:2014
Фрукти та овочі. Морфологічна і структуральна термінологія. Частина 2 (ISO 1956-2:1989, IDT)/ Д. Бабіна, І. Мазуренко, Т. Морозова и др.; Технічний комітет "Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки (ТК 24)", ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 27520-87 (ИСО 1956-2-82); чинний від 2015-06-01. - К.: УкрНДНЦ, 2016. - 32 с: табл., рис. - (Національний стандарт України)
ДСТУ 8153:2015
Черешня свіжа. Технічні умови/ П. Кондратенко, А. Омельченко, Л. Шевчук; Ін-т садівництва НААН. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 21922-76); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 5 с. - (Національний стандарт України)