ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №17 2017 р.
Пархоменко, Г.Г.
Снижение уплотнения почвы при производстве зерна/ Г.Г. Пархоменко, С.Г. Пархоменко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 20-24. - Библиогр. в конце ст.
Салавеліс, А.Д.
Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів/ А.Д. Салавеліс, Л.М. Тележенко, С.М. Павловський //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 43-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповаленко, О.І.
Дослідження фізико-хімічних показників насіння соняшника за роками врожайності/ О.І.Шаповаленко, О.О. Євтушенко, М.І. Кожевникова //Хранение и переработка зерна. - 2017.- №2(февраль). - С. 49-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Борьба "королей" и пиратов. Мясной сектор Украины: итоги и прогнозы //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 30-32.
Коллагенновая сосисочная оболочка ADVANCED. Новинка от компании "Белкозин" //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 34-35.
Мauting: запекание в промышленных масштабах //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 36-37.