Біленька, І.Р.
Технологічні аспекти виробництва цукатів з нетрадиційної сировини/ І.Р. Біленька, Я.А.Голінська //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том 10: Вип.2. - С. 50-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Паливо з рослин //Вісник харчової промисловости. Цукрова галузь. - 2016. - №1 (лютий). - С. 34-37.
Біодизель - паливо майбутнього. Цікаві факти //Цукор України. - 2016. - №10. - С. 36.
Цікаві факти про воду з наукової точки зору //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 16.
Погляд на Н2О з медичної точки зору //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 29.
Глобальные рынки орехов кешью и миндаля //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). - С. 9.
Гук, П.
Что даст пересмотр нормативов по зерну/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №5 (июнь). - С. 14-15.
Приватні лабораторії зможуть перевірити якість експортного зерна //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №5 (июнь). - С. 20.
Гук, П.
Упразднение деления пшеницы на классы усложнит формирование помольных партий зерна на мельницах: [комментарии гендиректора об-ния "Укрхлебпром" А. Васильченкао]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №6 (август). - С. 10-11.
ТОП-5 українських експортерів меду //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №4. - С. 43.
Сторожик, Л.І.
Продуктивність сорго цукрового як джерела виробництва біопалива в сумісних посівах з іншими культурами/ Л.І. Сторожик, М.Д. Будовський //Цукрові буряки . - 2016. - №2 . - С. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Вербняк, А.А.
Сорго цукрове - перспективна біоенергетична культура в умовах недостатнього зволоження східного Лісостепу України/ А.А. Вербняк, О.М. Ганженко, В.М. Смірних, Л.М. Левченко //Цукрові буряки . - 2016. - №4. - С. 9-13. - Бібліогр. в кінці ст.