(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2018 р.

Гришова, І.Ю. Органічне виробництво у контексті забезпечення екологічної безпеки продукції харчової промисловості/ І.Ю. Гришова, О.В. Ніколюк, Т.Л. Шестаковська //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). -  С. 103-112. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Тракало, Т.О. Використання лляних кормових екстрактів у кормах для тварин/ Т.О. Тракало, О.І. Шаповаленко, Т.І. Янюк, В.В. Ганзенко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №12 (декабрь). -  С. 44-47. - Бібліогр. в кінці ст.

Матвієнко, М. Технологія майбутнього: [енергоощадні сади]/ М. Матвієнко, Ю. Ходаківська //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). -  С. 52-54.

Ямкова, В. Європейський досвід вирощування плодових культур із системами живлення від групи компанії "Vitera"/ В. Ямкова //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (февраль). -  С. 62-65.

Ліханов, А. Чудодійний хітозан: [захист сільськогосподарських культур]/ А. Ліханов //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). -  С. 82-83.

            Новий інсектицид для захисту широкого спектра культур із повною системною дією. //Садівництво по-українські. - 2018. - №1 (лютий). -  С. 84-85.

Капрельянц, Л.В. Ксилоолігосахариди з сільськогосподарської сировини: характеристика, отримання та фізіологічні ефекти/ Л.В. Капрельянц, О.Д. Журлова, Т.В. Шпирко, Л.Г. Пожіткова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Том.11, вип.2 (вересень). -  С. 25-34. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Д'яконова, А.К. Підготовка ядра волоського горіху для використання у складі безалкогольних напоїв/ А.К. Д'яконова, В.С. Степанова, Є.П. Штепа //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 71-79. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Калугіна, І.М. Заморожені кулінарні напівфабрикати з йодовмісними фаршами: [ламінарія, морська капуста]/ І.М. Калугіна, С.І. Вікуль, Ю.П. Новік //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 80-86. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Пилипенко, І.В. Токсинпродукуюча здатність штамів Bacillius cereus з харчової продукції України/ І.В. Пилипенко, Л.М. Пилипенко, Г.В. Ямборко, І.І. Марінова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). -  С. 93-98. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно  укр. та рос. мовою

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Аграріям (огляд журнальних статей)