Огляд періодичних видань №4 2020 р.
Дослідження властивостей ягід журавлини/ Є.Є. Костенко, М.В. Мілюкін, О.М. Бутенко, Н.С. Рубаха //Наукові праці НУХТ. - 2019. - Т.25, №4. - Бібліогр. в кінці ст.
Дидів, І. Редиска від часів Хеопса/ І. Дидів, Дидів О., А. Дидів //Агроиндустрия. - 2019. - лютий. - С. 16-21.
Король, О. Криза яблук/ О. Король //Агроиндустрия. - 2019. - лютий. - С. 24-29.
Гончаров, А. Ретро-пшеница: возрождение камута/ А. Гончаров //Агроиндустрия. - 2019. - квітень. - С. 4-12.
Дидів, І.В. Рамбамбар чи ревінь?/ І.В. Дидів, О.Й. Бальковський, А.І. Дидів //Агроиндустрия.- 2019. - квітень. - С. 14-23.
Олійник, В. Мікробне "населення" грунту/ В. Олійник //Агроиндустрия. - 2019. - квітень. - С. 26-30
Дидів, І.В. Овочі без нітратів: Частина 2/ І.В. Дидів, О.Й. Дидів, В.В. Бальковський //Агроиндустрия. - 2019. - квітень. - С. 58-63.
Мкртчян, С. Озима пшениця: якість за рахунок екологічності/ С. Мкртчян //Агроиндустрия.- 2019. - квітень. - С. 64-70.
Горный, В. Как сделать плоды сладкими и здоровыми/ В. Горный //Агроиндустрия. - 2019. - травень. - С. 70-73.
Гончаров, А. Поднебесные сеялки/ А. Гончаров //Агроиндустрия. - 2019. - травень. - С. 74-79.
Гальчинська, Ю.М. Оцінка потенціалу біомаси побічної продукції сільськогосподарських культур в аграрному секторі економіки/ Ю.М. Гальчинська //Економіка АПК. - 2019. - №5 (травень). - С. 15-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Мороз, О.В. Нормативно-правова реглементація процесу формування ринкових механізмів в аграрній економіці/ О.В. Мороз, Р.В. Логоша, О.Г. Підвальна //Економіка АПК. - 2019. - №3. - С. 27-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Баланюк, І.Ф. Формування внутрішнього економічного механізму розвитку організаційно-правових форм сільськогосподарських підприємств/ І.Ф. Баланюк, І.І. Козак, Д.І. Шеленко //Економіка АПК. - 2019. - №3. - С. 59-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Патика, Н.І. Конкурентоспроможність та позиціонування України на світовому ринку молочної продукції/ Н.І. Патика //Економіка АПК. - 2019. - №3. - С. 77-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Лазаренко, В.І. Маркетинговий аналіз органічного ринку агропродовольчої продукції в країнах ЄС та України/ В.І. Лазаренко //Економіка АПК. - 2019. - №3. - С. 106-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Марков, Р.Р. Удосконалення організаційно-економічного механізму забезпечення сільського господарства технічними засобами/ Р.Р. Марков //Економіка АПК. - 2019. - №3. - С. 115-124.- Бібліогр. в кінці ст.
Соколов, А. Ягодный бум: [специфика отечественного рынка ягод]/ А. Соколов //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые технологии и оборудование.- 2019. - №3. - С. 30-37.
Голосенина, Д. Горная лаванда. Бизнес-план предприятия по выращиванию лаванды/ Д. Голосенина //Food UA. Продукты Украины + Food Technologies & Equipment. Пищевые технологии и оборудование. - 2019
Аверчева, Н.О. Економічна оцінка потенціалу галузі виноградарства регіону/ Н.О. Аверчева, В.О. Бойко, Л.О. Бойко //Економіка АПК. - 2019. - №6 (червень). - С. 15-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Стратегічні орієнтири розвитку ринку зерна та механізму його регулювання //Економіка АПК. - 2019. - №6 (червень). - С. 26-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Вітвіцький, В.В. Індикатори продуктивності та конкурентоспроможності аграрних підприємств у системі інтегральної результативності/ В.В. Вітвіцький, А.А. Швець //Економіка АПК. - 2019. - №6 (червень). - С. 53-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Милованов, Є.В. Становлення основної термінології в органічному секторі аграрної галузі/ Є.В. Милованов //Економіка АПК. - 2019. - №6 (червень). - С. 83-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Ткачук, В.А. Сучасний стан і тенденції розвитку аграрного ринку праці/ В.А. Ткачук //Економіка АПК. - 2019. - №7 (липень). - С. 6-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Долгіх, Я.В. Оцінка та аналіз ефективності виробництва зерна та зернобобових культур в Україні методом DEA/ Я.В. Долгіх //Економіка АПК. - 2019. - №7 (липень). - С. 14-20. - Бібліогр. в кінці ст
Козак, О.А. Особливості формування попиту та пропозицій на ринку яловичини/ О.А. Козак //Економіка АПК. - 2019. - №7 (липень). - С. 21-31. - Бібліогр. в кінці ст