СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО №11 2019
Нікітіна, О.В. Особливості будови геміцелюлоз деяких видів регіональної сировини та продуктів їхнього ферментативного гідролізу/ О.В. Нікітіна, Н.К. Черно, С.О. Озоліна //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. - С. 13-20. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Особливості кристалоутворення під час заморожування капусти броколи/ С.О. Белінська, С.О. Левицька, Н.В. Камєнєва et al //Харчова наука і технологія. - 2018. - Т.12, Вип.3. - С. 21-27. - Бібліогр. в кінці ст.. - ДНТБ
Повод, М.Г. Застосування імунокастрації для покращання якості туш кнурів в умовах промислового виробництва свинини в Україні/ М.Г. Повод, О.І. Кравченко, А.А. Гетя //Мясной бизнес. - 2018. - №7 (август). - С. 38-40. - ДНТБ
Шатохін, Є. Українська яловичина: нові перспективи/ Є. Шатохін //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). - С. 40-43.. - ДНТБ
Музиченко, О. Корми: ціни на олійні ростимуть/ О. Музиченко //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). - С. 36-39. - ДНТБ
Стржелецький, Енді Якісний силос для кращої прибутковості/ Енді Стржелецький //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). - С. 58-61. - ДНТБ
Подрібнювати чи не подрібнювати? Ось у чому питання: [якісні підстилки та корми для худоби] //Молоко і ферма. - 2018. - №5 (жовтень). - С. 63-65.. – ДНТБ
К 2020 году Украина может стать одним из крупнейших производителей органической продукции в мире: [комментарий соучредителя BIO FARM ORGANIK С. Виязловской] //Хранение и переработка зерна. - 2019. - №9 (сентябрь). - С. 23-25.