СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО №9 2018
Моцарелла - майбутня перлина України/ Л.Я. Мусій, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, І.В. Скульська //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Со страстью к инновациям. Ингредиенты для пищевой промышленности: [заквасочные бактериальные культуры] //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 19.
Захисник молочних продуктів Freesh-Q/ І.В. Скульська, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, Л.Я. Мусій //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Раманаускас, Р.
Водорастворимый параказеиновый концентрат молока. Изучение физико-химических характеристик/ Р. Раманаускас //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 24-25.
Хмель - их стихия //Пиво. Технології та Інновації. - 2018. - №1 (березень). - С. 46-47.
Дубинка, Дарина Горіховий бізнес: розбагатіти цілком реально!.. Статистика, тенденції, поради та досвід у підсумках 2017 року/ Дарина Дубинка //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 4-7.
Мелешко, К. Володимир Печко: "Український горіх дуже потрібний світу": [горіхівництво з перших уст]/ К. Мелешко //Орешник. Технологии и Инновации. - 2018. - №1 (март). - С. 8-9.