(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №11 2017 р.

Цильвік, О.   Недобросовісний бізнес у змові з чиновниками перетворив внутрішній ринок продуктів на смітник/ О. Цильвік //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). -  С. 3.

                                

Фефелов, А.             Влияние температуры воды и спирта на эффективность их применения в пищевой промышленности: [эффективность магнитной обработки]/ А. Фефелов, В. Попова, Н. Боровикова //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №6 (листопад-грудень). -  С. 20-24. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Ефективна дезінфекція на підприємстві-надійна біобезпека готового продукту //Напитки. Технологии и Инновации. - 2017. - №2/3 (апрель/май). -  С. 64-65.

                                

Дробот, В.І.   Хлібобулочні вироби для хворих на цукровий діабет, збагачені фізіологічно-функціональними інгредієнтами/ В.І. Дробот, Ю.В. Бондаренко, Н.О. Місечко, О.Л. Седих, О.А. Білик //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №5 (май). -  С. 57-61. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Что важно знать о технологии cook & chill: [приготовление еды согласно санитарно-гигиеническим требованиям к безопасности НАССР] //Мир продуктов. - 2017. - №2 (март). -  С. 13.

 

Добавил: CNTB, 28.08.2017, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)