(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2016 р. №2

 

            Щодо ситуації на ринку цукру //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 2.

 

                                

            Українським цукром цікавляться в Азії та Казахстані //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 2.

 

                                

            Сильного зростання на ринку цукру не передбачається: [світовий ринок] //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 3.

 

                                

Ковальска, М.

            Дослідження застосування ультрафіолетового випромінювання для опромінення сирого соку та бурякової стружки/ М. Ковальска, Е. Малчак //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 5-7. - Бібліогр. в кінці ст.

 

                                

            Встановили перетворювач цукрової енергії //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 7.

                                

Барига, А.

            Продуктовий відділ як потенційне місце появи вторинного забруднення білого цукру/ А. Барига, Б. Полець, Р.Б. Чаповська //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

Бордун, І.М.

            Електрохімічно активовані розчини як екобезпечні дезінфектанти цукрового виробництва/ І.М. Бордун, В.В. Пташник, А. Барига, Р.Б.Чаповська //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 12-15. - Бібліогр. в кінці ст.

 

                                

Дмитруха, Н.М.

            Застосування дезінфікуючих засобів у виробництві цукру, проблеми та перспективи/ Н.М. Дмитруха, Т.М. Короленко, Р.Б. Чаповська, А. Барига //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 16-20. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

Сумінська, Т.

            Можливості використання білого цукру як сировини у інших галузях промисловості/ Т. Сумінська, Б. Гаєвнік //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 21-24. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

 

Паляниця, Л.Я.

            Біоконверсія меляси з використанням електрохімічно активної води/ Л.Я. Паляниця, Н.І. Березовська, Р.Б. Косів, Н.О. Паньків //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 25-26. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Киричук, В.М.

            Інноваційна технологія зберігання свіжого жому в тюках/ В.М. Киричук //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 27-28.

 

                                

            Відділ цукроваріння Інституту біотехнології сільськогосподарської і харчової помисловості //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 32-35.

 

                                

Чайка, О.Г.

            Аналіз відходів цукрового виробництва, їх негативний вплив на довкілля/ О.Г. Чайка, І.М. Петрушка //Цукор України. - 2014. - №3. -  С.37-38. - Бібліогр. в кінці ст.

 

                                

Полець, Б.

            Умови виконання вимог щодо обов'язкового рівня очищення стічних вод цукрового заводу перед їх відведенням до резервуарів/ Б. Полець, А.Барига, Т. Шиманьскі //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 39-42. - Бібліогр. в кінці ст.

 

                                

Шибанова, А.М.

            Оцінка відповідності українського законодавства в цукровій галузі вимогам законодавстам ЄС з питань, що стосуються довкілля/ А.М.Шибанова, А.С. Войціховська, В.Д. Погребенник //Цукор України. - 2014. - №3. -  С. 43-46. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 20.12.2016, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)