ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №4
Пушанко, М.М.
Пристрої для ефективного очищення ситової поверхні дифузійних установок: [цукроваріння] / М.М. Пушанко, В.М. Кухар, В.Г. Табурчак, А.М. Парахоня //Цукор України. - 2016. - №5. - С. 29-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Невідомі факти про цукор: [цікаві факти] //Цукор України. - 2016. - №5. - С. 32.
Сінат-Радченко, Д.Є.
Теплообмін за вільного руху повітря в обмеженому просторі: [теплообмінні процеси в цукроварінні]/ Д.Є. Сінат-Радченко, Н.В. Іващенко, С.М. Василенко //Цукор України. - 2016. - №5. - С. 33-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Сторінки історії: презентація книжки "Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості": [приурочено до 90-річчя УНДІЦП] //Цукор України. - 2016. - №5. - С. 40-41.
Гудошников, С.
Обзор мирового рынка сахара/ С. Гудошников //Цукор України. - 2016. - №5. - С. 45-47.
Янюк, Т.І.
Технологія отримання суспензії з насіння льону/ Т.І. Янюк, О.І. Шаповаленко, Т.О. Тракало, К.С. Маллюта //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №9 (сентябрь). - С. 55-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Бутило, Р.
Огляд ринку: прогнози та перспективи: [аналітика від НАЦУ "Укрцукор"]/ Р. Бутило //Цукор України. - 2016. - №8-9. - С. 8-20.
Цукрова демографія: [мистецький проект - скульптурні інсталяції з цукру ] //Цукор України. - 2016. - №8-9. - С. 21.
День працівників харчової промисловості: [святкування за участі Міністра аграрної політики та продовольства України Т.Кутового] //Цукор України. - 2016. - №8-9. - С. 22-23.
Хоменко, О.І.
Перспективні промислові схеми гідравлічної подачі та очищення бурякової сировини/ О.І. Хоменко, Н.М. Пушанко //Цукор України. - 2016. - №8-9. - С. 24-27. - Бібліогр. в кінці ст.