(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №5

 

Сидоренко, Н.В.

            Деміївка цукрова. Історичні нариси/ Н.В. Сидоренко //Цукор України. - 2016. - №8-9. -  С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Київська біржа як центр міжнародної торгівлі цукром. Історичні нариси: [за матеріалами книги "Рынок ценных бумаг Российськой империи" С.З.Мошенського] //Цукор України. - 2016. - №8-9. -  С. 32-36.

                                

Чернявская, Л.И.

            Эффективность сахарного производства в зависимости от технологических качеств свеклы/ Л.И. Чернявская, В.Н. Кухар, А.П. Чернявский //Цукор України. - 2016. - №8-9. -  С. 44-50. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Біленька, І.Р.

            Технологічні аспекти виробництва цукатів з нетрадиційної сировини/ І.Р. Біленька, Я.А. Голінська //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том 10: Вип.2. -  С. 50-57. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Хоменко, М.Д.

            Причини втрат бурякомаси і цукру при переробці цукрових буряків та шляхи їх зменшення / М.Д. Хоменко //Цукор України. - 2016. - №10 . -  С. 21-23.

                                

Хомічак, Л.М.

            Визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці/ Л.М. Хомічак, С.В. Ткаченко, Т.В. Шейко, В.С. Титарчук, Є.В. Стичинський //Цукор України. - 2016. - №10. -  С. 24-29. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Люлька, Д.М.

            Комплексне обстеження дифузійних відділень цукрових заводів/ Д.М. Люлька //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 8-10. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Олішевський, В.В.

            Досвід використання нанокомпозиту алюмінію в умовах бурякоцукрового виробництва/ В.В. Олішевський, А.И. Украинец, К.Г. Лопатько, Н.М. Пушанко //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 11-16. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Пономаренко, В.В.

            Струминні сульфітаційні установки: недоліки, шляхи їх усунення, експериментальне дослідження гідродинаміки: [цукрове виробництво]/ В.В. Пономаренко, Є.М. Бабко, С.Ю. Лементар, В.В. Перекрест //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 20-25. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

 

 

 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)