(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №6

                                 

Погорілий, Т.М.

            Моделювання процесу тепло-масообміну в нагрівній камері вакуум-апаратах при масовій кристалізації сахарози/ Т.М. Погорілий //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 26-29. - Бібліогр. в кінці ст.

                                                          

Олянська, С.П.

            Величина відкачки дифузійного соку і очікуваний вихід цукру/ С.П. Олянська, Я.С. Корольова //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Люлька, О.М.

            Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки/ О.М. Люлька, В.Г. Мирончук, Д.М. Люлька //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Гусятинська, Н.А.

            Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом/ Н.А. Гусятинська, Т.М. Нечипор //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 41-46. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Грабовська , О.В.

            Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей/ О.В. Грабовська , Г.С. Пастух, Н.І. Штангеєва , Т.О. Галатенко, А.М. Бабій //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 47-50. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Василенко, С.М.

            Режимы течения в цилиндрических турбулентных струях жидкости/ С.М. Василенко, В.В. Шутюк, В.И. Бондар, С.А. Бут //Цукор України. - 2016. - №11. -  С. 56-59. - Библиогр. в конце ст.

 

Хомічак, Л.М.

            Можливості визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці/ Л.М. Хомічак, С.В. Ткаченко, Т.В. Шейко //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №3 (травень). -  С. 2-6

                                

Хомічак, Л.М.

            Основні фактори, що впливають  на розділення суспензій карбонізаційних соків/ Л.М. Хомічак, С.В. Ткаченко //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №4 (червень). -  С. 2-6

 

 

 

 

 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)