ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №6
Погорілий, Т.М.
Моделювання процесу тепло-масообміну в нагрівній камері вакуум-апаратах при масовій кристалізації сахарози/ Т.М. Погорілий //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 26-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Олянська, С.П.
Величина відкачки дифузійного соку і очікуваний вихід цукру/ С.П. Олянська, Я.С. Корольова //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Люлька, О.М.
Геометрія ріжучої кромки бурякорізальних ножів, як фактор отримання якісної стружки/ О.М. Люлька, В.Г. Мирончук, Д.М. Люлька //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 36-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Гусятинська, Н.А.
Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом/ Н.А. Гусятинська, Т.М. Нечипор //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 41-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Грабовська , О.В.
Одержання пектину з овочевої сировини та дослідження його властивостей/ О.В. Грабовська , Г.С. Пастух, Н.І. Штангеєва , Т.О. Галатенко, А.М. Бабій //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 47-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Василенко, С.М.
Режимы течения в цилиндрических турбулентных струях жидкости/ С.М. Василенко, В.В. Шутюк, В.И. Бондар, С.А. Бут //Цукор України. - 2016. - №11. - С. 56-59. - Библиогр. в конце ст.
Хомічак, Л.М.
Можливості визначення швидкості фільтрування під тиском напівпродуктів цукрового виробництва у потоці/ Л.М. Хомічак, С.В. Ткаченко, Т.В. Шейко //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №3 (травень). - С. 2-6
Хомічак, Л.М.
Основні фактори, що впливають на розділення суспензій карбонізаційних соків/ Л.М. Хомічак, С.В. Ткаченко //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №4 (червень). - С. 2-6