ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №7
Система регулювання для оптимізації продуктивності і витрати енергії центрифугами періодичного типу: [цукрове виробництво]/ Д. Зієбаум, А. Зайдлер, С. Вайднер, Б. Бреннеке //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №7 (жовтень). - С. 19-27.
Топиоковый крахмал -лидер по частоте использования в новых продуктах //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). - С. 10.
Не солодке піке лідера галузі: [бурякоцукрове виробництво] //Цукрові буряки . - 2016. - №1. - С. 4.
Хронологія розвитку національного буряківництва і діяльності Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків //Цукрові буряки . - 2016. - №1. - С. 5-7.
"Укрцукор" очолив Андрій Дикун //Цукрові буряки . - 2016. - №1. - С. 4.
Ягольник, О.О.
Виробники буряків і цукру - на порозі нових викликів/ О.О. Ягольник //Цукрові буряки. - 2016. - №2. - С. 4.
Цукрозаводи переходять на біопаливо //Цукрові буряки . - 2016. - №3. - С. 12.
Ягольник, О.Г.
Україна нарощує експорт цукру/ О.Г. Ягольник //Цукрові буряки . - 2016. - №4. - С. 4.
Олександров, О.О.
Регіон вирішив відродити цукрову галузь: [Сумщина]/ О.О. Олександров //Цукрові буряки . - 2016. - №4. - С. 17.