(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №7

 

            Система регулювання для оптимізації продуктивності і витрати енергії центрифугами періодичного типу: [цукрове виробництво]/ Д. Зієбаум, А. Зайдлер, С. Вайднер, Б. Бреннеке //Вісник харчової промисловості. Цукрова галузь. - 2016. - №7 (жовтень). -  С. 19-27.

 

            Топиоковый крахмал -лидер по частоте использования в новых продуктах //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). -  С. 10.

                                

            Не солодке піке лідера галузі: [бурякоцукрове виробництво] //Цукрові буряки . - 2016. - №1. -  С. 4.

 

            Хронологія розвитку національного буряківництва і діяльності Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків //Цукрові буряки . - 2016. - №1. -  С. 5-7.

 

            "Укрцукор" очолив Андрій Дикун //Цукрові буряки . - 2016. - №1. -  С. 4.

                                

Ягольник, О.О.

            Виробники буряків і цукру - на порозі нових викликів/ О.О. Ягольник //Цукрові буряки. - 2016. - №2. -  С. 4.

 

            Цукрозаводи переходять на біопаливо //Цукрові буряки . - 2016. - №3. -  С. 12.

                                

Ягольник, О.Г.

            Україна нарощує експорт цукру/ О.Г. Ягольник //Цукрові буряки . - 2016. - №4. -  С. 4.

                                

Олександров, О.О.

            Регіон вирішив відродити цукрову галузь: [Сумщина]/ О.О. Олександров //Цукрові буряки . - 2016. - №4. -  С. 17.

 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию Цукрова промисловість (огляд журнальних статей)