ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2018 р.
Борисюк, П.Г. Гармонізація українських стандартів з міжнародними і європейськими: [зокрема в цукровій галузі]/ П.Г. Борисюк, Л.А. Галацан //Цукор України. - 2018. - №1. - С. 23-29.
Чернявская, Л.И. Мутность растворов белого сахара, причины ее образования и способы уменьшения/ Л.И. Чернявская //Цукор України. - 2018. - №1. - С. 30-48. - Библиогр. в конце ст.
Баланс попиту і пропозиції цукру в Україні (уточнений станом на 01.03.2018 р.) //Цукрова галузь. - 2018. - №3 (березень). - С. 23.
Sugar World 2018: Диверсифікація виробництва та якісна сировинна база - основний вектор розвитку цукрового бізнесу:[тема Міжнародного конгресу Sugar World 2018, який відбувся 1.03.2018 в м. Бровари] //Цукрова галузь. - 2018. - №3 (березень). - С. 24-25.
Конференція "Перспективи розвитку цукрової промисловості України" - традиційне зібрання в Національному університеті харчових технологій //Цукрова галузь. - 2018. - №3 (березень). - С. 25-26.
Во главе мирового тренда. Натуральный заменитель сахара от Green Leaf: [экстракт стевии в промышленном применении] //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 6-7.
Момент истины. Обзор сегмента кондитерских изделий (2016-2017 гг.) //Мир продуктов.- 2018. - 1 (февраль). - С. 10-12.