ЕКОНОМІКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОСТІ №1 2019
Михайлова, Л.І. Організаційно-економічні засади функціонування ринку продукції бджільництва/ Л.І. Михайлова, В.Л. Гриценко //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 35-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Россоха, В.В. Розвиток ринку молока та молокопродукції в Україні/ В.В. Россоха, О.А. Петриченко //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 43-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Талавиря, М.П. Формування та функціонування ринку соняшнику в Україні/ М.П. Талавиря, С.О. Шарковська //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 76-81. - Бібліогр. в кінці ст.
Ларіна, Я.С. Моделювання обсягів споживання м'ясопродуктів як основа формування стратегій та комплексів маркетингу м'ясопереробних підприємств/ Я.С. Ларіна //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 82-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Духницький, Б.В. Глобальний попит на продовольство/ Б.В. Духницький //Економіка АПК. - 2018. - №8 (серпень). - С. 102-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Вітвіцький, В.В. Інституціональне середовище управління продуктивністю в аграрному секторі економіки/ В.В. Вітвіцький //Економіка АПК. - 2018. - №8(серпень). - С. 107-116. - Бібліогр. в кінці ст.