ЕКОНОМІКА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОМИСЛОВОСТІ №2 2019
Шишков, В.З. Безпека праці та зниження ризиків при виконанні ремонтних робіт на цукрових заводах/ В.З. Шишков, Я.В. Нирко //Цукор України. - 2018. - №4. - С. 42-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Осецький, В.Л. Соціально-економічні суперечності розвитку аграрного ринку та інституційні імперативи його стійкості/ В.Л. Осецький //Економіка АПК. - 2018. - №9 (верерсень). - С. 16-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Талавиря, М.П. Формування та функціонування ринку кукурудзи в Україні/ М.П. Талавиря //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересень). - С. 28-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Кириленко, І.Г. Основні тенденції розвитку світового продовольчого ринку та виробництво продовольства в Україні/ І.Г. Кириленко, В.Є. Івченко, В.В. Дем'янчук //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересень). - С. 34-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Вдовенко, Н.М. Особливості структурних змін в економіці України/ Н.М. Вдовенко, К.В. Наконечна //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересня). - С. 56-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Лопатинський, Ю.М. Методичний інструментарій реінжинірингу інституційної структури аграрного сектору національної економіки/ Ю.М. Лопатинський //Економіка АПК. - 2018. - №9 (вересень). - С. 62-68. - Бібліогр. в кінці ст.