(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2016 р. №1

Шубина, Г.

            Маркировка: обозначение массовой доли белка, жира и влаги/ Г.Шубина //Мясной бизнес. - 2014. - №3. -  С. 9.

                                

 

Нирко, Я.В.

            Методичні рекомендації щодо виконання деяких пунктів по дотриманню вимог безпеки при виконанні робіт на висоті передбачених у "Правилах охорони праці під час виконання робіт на висоті" (НПАОП 0.00-1.15.07) та "Державних будівельних норм України ДБН Ф. 32-2-2009 (НПАОП 45-2-7.02-12)/ Я.В. Нирко //Вісник цукровиків України. - 2014. - №2 лютий. -  С. 38-40.

                                

 

Фишер, А.В.

            Особенности процесса формирования кадровой политики предприятия при реализации проекта совершенствования управления персоналом/ А.В. Фишер, Е.Ю. Лукьянова //Масложировой комплекс. - 2014. - №1 март. -  С. 58-57. - Библиогр. в конце ст.

                                

 

Глебова, Н.А.

            Условия эффективного управления персоналом/ Н.А. Глебова, А.В.Васьнова //Масложировой комплекс. - 2014. - №1 март. -  С. 59.

                                

Автономний преференційний торговий режим ЄС для України //Вісник цукровиків України. - 2014. - №4. -  С. 7-12.          

 

 

Баль-Прилипко, Л.В.

                                 Аналіз теоретичних підходів управління якістю та конкурентоспроможністю підприємств АПК/ Л.В. Баль-Прилипко, Л.О. Нестерова, О.П. Сокирко //Хлебопекарское и кондитерское дело. - 2014. - №2. -  С. 14-16; Мясное дело. - 2014. - №3-4. -  С. 17-19. - Бібліогр. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 20.12.2016, в категорию Економіка промисловості (огляд журнальних статей)