(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ № 1 2018 р.

ДСТУ-П 8536:2015

            Вироби хлібобулочні. Органолептичне оцінювання показників якості/ О. Жукова, О. Погоріла, Г. Волощук и др.;  Технічний комітет стандартизації " Хлібобулочні та макаронні вироби ". - Вид. офіц. - Уведено вперше (на заміну ДСТУ 7044:2009  у частині методів визначання органолептичних показників); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2017. - 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.11

                                 ДСТУ 4990:2008

            Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту афлатоксинів B1,  B2,  G1,  G2 методом рідинної хроматомас-спектрометрії/ Т. Дубінченко, В. Загурський, С. Олійнічук, І. Писарева; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", УкрНДІспиртбіопрод. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 19 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.18

                                 ДСТУ 4989:2008

            Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту діацетоксискирпенолу методом рідинної хроматомас-спектрометрії    / О. Вихор, Т. Дубінченко, С. Казаченко, С. Олійнічук; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", УкрНДІспиртбіопрод. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 17 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.17

                                 ДСТУ 4991:2008

            Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту охратоксину A методом рідинної хроматомас-спектрометрії/ Т. Дубінченко, В. Загурський, С. Олійнічук, І. Писарева; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", УкрНДІспиртбіопрод. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 16 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15

 

 

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Хліборобна промисловість