(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ЛІТЕРАТУРИ ТА ДСТУ №7 2017

664.6

П 34

Писарець, О.П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01/ О.П. Писарець; М-во освіти і науки України,  НУХТ. - К., 2015. - 21 с: табл. - Бібліогр.: с. 17-19

Дисертація присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна. В роботі досліджено хімічний склад та технологічні властивості кукурудзяного борошна обойного. Обгрунтовано технологічні заходи та способи приготування тіста з кукурудзяним борошном обойним, що забезпечують хорошу якість готових виробів.

 

664.6

Х 33

Хвостенко, К.В. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів на основі борошна з ваксі-пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук: 05.18.01/ К.В. Хвостенко; М-во освіти і науки України, Одеська нац. академія харч. технологій. - Одеса, 2015. - 23 с.: іл. - Бібліогр.: с. 16-19

Дисертація присвячена розробці технологічних рішень при використанні борошна з ваксі-пшениці для підвищення та стабілізації якості борошняних кондитерських виробів при зберіганні та розширенні їх асортименту. Доведена доцільність використання борошна з пшениці ваксі в технології галет зі зниженою цукровмісністю, при виробництві кексів на дріжджах, а також заварних і сирцевих пряників. Показано, що використання борошна з ваксі-пшениці при виробництві борошняних кондитерських виробів сприяє гальмуванню їхнього черствіння та стабілізації показників протягом усього гарантійного терміну зберігання.

 

Держстандарти

 

ДСТУ 8001:2015

Бісквіти. Загальні технічні умови/ Л. Гуленко, Л. Деркач, Л. Животкевич, Е. Сібілєва; Центральна виробничо-технологічна лабораторія Укрхлібпром (ЦВТЛ Укрхлібпрому). - Вид. офіц. - Взамен На заміну РСТ УССР 1466-90; чинний  від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13

           

ДСТУ 7453:2013

Зерно, зернобобові та продукти їх перероблення. Визначення вмісту кадмію, свинцю та миш'яку методом атомно-абсорбційної спектрофотометрії з електротермічною атомізацією/ О. Вихор, К. Данілова, С. Казаченко та ін.; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі", Український науково--дослідний інститут спирту і біотехнології продовольчих продуктів

 

ДСТУ 7709:2015

Сухарі здобні пшеничні. Традиційний асортимент. Загальні вимоги/ Л. Абрамова, Л. Гуленко, Н. Карнаух та ін..; Центральна виробничо-технологічна лабораторія Укрхлібпрому (ЦВТЛ Укрхлібпрому). - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 8494-96); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2016. - 13 с: табл. - Бібліогр.: с. 13

 

ДСТУ 7516:2014

Хліб тривалого зберігання, консервований спиртом. Технічні умови/ Т. Жованик, Г. Кулічкін, Л. Лупандіна та ін..;  Технічний комітет стандартизації " Хлібобулочні та макаронні вироби ", Всеукраїнська асоціація пекарів. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням чинності в Україні ГОСТ 12562-67; чинний від 2015-02-01. - К.: Мінекономрозвитку України, 2015. - 9 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр. с. 9

 

Добавил: CNTB, 29.01.2018, в категорию Хліборобна промисловість