ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
ДСТУ 7041:2009
Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови. - Вид офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30317-95); чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12-13 . - 103 грн.
ДСТУ 7043:2009
Вироби макаронні. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 875-92); чиннний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13 . - 120.10 грн.
ДСТУ 7042:2009
Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30354-96); чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13-14 . - 120.10 грн.
ДСТУ ISO 21415-1:2009
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини., Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004; чинний від 2011-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 8 с: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7. - 107.17 грн
ДСТУ ISO 21415-2:2009
Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини, Частина 2. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT ). – Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78); чинний від 2011-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 9 с: рис. - Бібліогр.: с 8-9. . - 102.08 грн
ГОСТ 29144-91 (ИСО 711-85)
Зерно и зернопродукты. Определение влажности (базовый контрольный метод). - Изд. офиц., [прийнято як національний стандарт методом підтвердження за позначенням ДСТУ ГОСТ 29144-2009 (ИСО 711-85); (ГОСТ 29144-91 (ИСО 711-85), IDT] . - чинний [в Україні] від 2009-12-01 . - М.: Комитет стандартизации и метрологии СССР, 1992. - 9 с: рис.. - (Госстандарт Союза ССР). - 36.94 грн
ДСТУ 3768:2010
Пшениця. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3768:2009;чинний від 2010-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 14 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14
ЖУРНАЛЬНІ СТАТТІ
Дектерев, Н.
Повышайте качество хлеба из смеси ржаной и пшеничной муки/ Н. Дектерев //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. - С. 9.
Стадник, І.
Теоретичні передумови застосування основних методів інтенсифікації для безоплатного замішування тіста/ І. Стадник //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Вакуумирование макаронного теста может осуществляться непосредственно в шнековой камере пресса //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. - С. 14.
Округлення тістових заготовок //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. - С. 21-22.
Михайлов, В.
Некоторые автоматизированные хлебопекарные и кондитерские линии вообще не требуют присутствия человека/ В. Михайлов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. - С. 23-24.
Гончарук, А.Г.
Про потенціал та перспективи ефективного розвитку підприємств макаронної промисловості/ А.Г.Гончарук //Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - №2. - С. 18-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебеденко, Т.Є.
Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення/ Т.Є. Лебеденко, Н.Ю. Соколова //Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - №2. - С.38-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Сирохман, І.
Вплив пакувальних матеріалів на зміну мікробіологічних показників тістечок під час зберігання/ І.Сирохман, Н. Палько, Б. Кузьмінов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. - С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Кузнецова, Е.
Влияние биокатализаторов на основе целлюлаз на изменение некоторых показателей: [хлебопечение]/ Е. Кузнецова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - С.12-15.. - №7-8
Магомедов, Г.
Инновационные технологии сбивных бездрожжевых хлебобулочных изделий функционального назначения/ Г. Магомедов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. - С. 25.
Хлебное тесто перестояло - издыточная расстойка теста/ Т. Семак //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. - С. 29.
Еще раз о производстве сухарных изделий //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. - С. 40-41.
Чайка, И.
Тесто поднимается, но опадает внутрь. Причины/ И. Чайка //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. - С. 41-42.
Разные народы выпекают хлеб по-разному //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №9. - С. 37.
Шмалько, Н.
Применение структурного анализа для формализации технологического процесса производства функциональных хлебобулочных изделий/ Н. Шмалько //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №9. - С. 41.
Сивній, І.
Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання: [борошняні кондитерські вироби]/ І. Сивній, Н. Олексієнко, В.Оболкіна //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 6-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Магомедов, Г.
Оптимизация рецептурного состава и температуры замеса при производстве бездрожжевого заварнго теста и хлеба/ Г. Магомедов, Л. Рязанова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 12-13.
Красникова, Л.
Ресурсосберегающая технология получения хлебобулочных изделий с использованием пшеничной густой закваски специального назначения/ Л. Красникова, О. Савкина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 15-17. - Библиогр. в конце ст.
Семченко, В.
Формирование качества крупяных палочек и кукурузных фигурных изделий/ В. Семченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 19-21
Контейнерный метод хранения и перевозки хлеба //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 22-24.
Горбань, Н.
Белый хлеб за 30 минут тоже можно спечь/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 25-29.
Влияние на замороженное тесто восстановителей и ферментов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 30.
Выведение ржанной закваски Сарычева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. - С. 35-39.
Гуртовая, В.
Новинки для хлебопекарного производства: [смеси и улучшители]/ В. Гуртовая //Продукты и ингредиенты. - 2012. - №9. - С. 25.
Шматченко, И.
Новая форма охлаждения хлебобулочных изделий набирает популярности в пекарнях/ И.Шматченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. - С. 29-30
Румянцева, В.
Производим печенье по ускоренной технологии/ В. Румянцева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. - С. 38-39.
Наливайко, Н.
Белый хлеб, приготовленный методом холодной расстойки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. - С. 47-48.
Смертина, Е.
Инновационные подходы использования гидробионтов растительного происхождения в хлебопечении/ Е. Смертина, Л. Федянина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. - С. 13-14. - Библиогр. в конце ст.
Сапожников, А.
Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением/ А.Сапожников //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
Конвекционное активное охлаждение: реальность и перспективы: [хлебопекарная продукция] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. - С. 30-31.
Ельперін , І.
Автоматизована система управління хлібопекарським виробництвом/ І. Ельперін , С. Швед //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. - С. 5-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Дмитрук, Є.
Енергозберігаючі режими аерозольтранспортних систем борошна/ Є. Дмитрук, А. Шаран, Є.Харченко, О. Романенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. - С. 8-9. - Бібліогр. в кінці ст.
Попов, В.
Электроконтактный прогрев как один из инновационных способов выпечки хлеба/ В. Попов, Г.Сидоренко, Д. Ялалетдинова, А. Зинюхина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. - С. 30-32.
Кузнецова, Л.
Поговорим о технологиях получения ржаного хлеба: традиции и новшества/ Л. Кузнецова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. - С. 33-35.
промисловість України. - 2013. - №1. - С. 38-43.
Наливайко, Н.
Интересные факты о технологии частичной полувыпечки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №2. - С. 32-34.
Современные методы комиссионирования на предприятиях хлебопекарной отрасли //Хлебный бизнес. - 2013. - №1. - С. 42-43.
Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины в IV квартале 2012 года //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №1. - С. 6-9.
Юдин, А.
Новый технологический подход к приготовлению бездрожжевых полуфабрикатов/ А. Юдин, Л.Пучкова, И. Матвеева, Т. Юдина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №3. - С. 8-12.
Наливайко, Н.
Активно развивается в настоящее время технология отложенной выпечки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №3. - С. 41-44.
"Актуальные технологии" предлагают... Оборудование для производства кондитерских изделий: [мучные кондизделия] //Мир продуктов. - 2013. - №2. - С. 20-21.
Стадник, І.Я.
Обгрунтування побудови досконалості тістомісильних машин/ І.Я. Стадник, М. Коневич //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №2. - С. 48-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Рекославський, В.В.
Шляхи оновлення технологічного обладнання на підприємствах хлібопекарської промисловості/ В.В. Рекославський //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. - С. 37.
Батонные технологии "ШМЗ": [оборудование для хлебопекарей] //Хлебный бизнес. - 2013. - №2.- С. 39.
Врублевский, А.
Технология создания замороженных слоеных изделий: в чем сложность?/ А. Врублевский //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. - С. 40-41.
Малафаєв, М.Т.
Обгрунтування способу введення концентратів тваринних білків для поліпшення якості хлібобулочних виробів/ М.Т. Малафаєв, М.О. Домахіна, О.А. Шуліка, О.М. Шаніна //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. - С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Стадник, І.Я.
Теоретичні передумови застосування безлопатевого замішування/ І.Я. Стадник //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №3. - С. 54-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Зацаринный, С.
Швейцарские инновации для украинских зернопереработчиков/ С. Зацаринный //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №4. - С. 45-48.
Стадник, І.
Основні напрямки конструктивних і технологічних рішень по створенню безлопатевих тістомісильних машин/ І. Стадник, М. Коневич //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №4. - С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.
Верещинський, О.П.
Впровадження інноваційних технологій у сортові хлібопекарські помели пшениці/ О.П.Верещинський, В.Б. Ільчук //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №5. - С. 38-39.
Стадник, І.Я.
Обгрунтування параметрів процесів, що відбуваються в робочих камерах тістодільних машин/ І.Я.Стадник //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №5. - С. 41-43
Бочковська, О.
Оптимізація як рецепт спасіння: [ген. дир. ПАТ "Київхліб" щодо закриття підриємств БКК та хлібокомбінату №12]/ О. Бочковська //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 12-15.
Бочковская, Е.
Вкус хлеба. Научные тонкости от Lesaffre/ Е. Бочковская //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 20-21.
Українські хлібопекарі в країні тюльпанів і вітряків: [обмін досвідом] //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 22-23.
Мась, П.
Улучшители качества муки при производстве хлебобулочных изделий/ П. Мась //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 24-25.
Ржаной заварной хлеб //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 28.
Профілактика мікробіологічного псування - основа стабільної якості хлібобулочних виробів у теплий період року //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 42-44.
Гуринова, Т.А.
Исследование технологического процесса приготовления жидких заквасок в современных условиях работы хлебопекарных предприятий/ Т.А. Гуринова, Е.А. Назаренко, Т.Д. Самуйленко, А.В. Диваков //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. - С. 45-47. - Библиогр. в конце ст.