(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОБЛАДНАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОПЕКАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

ДСТУ 7041:2009

            Вироби хлібобулочні сухарні. Загальні технічні умови. - Вид офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30317-95); чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.12-13 . - 103 грн.

                                

ДСТУ 7043:2009

            Вироби макаронні. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Увед. вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 875-92); чиннний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13 . - 120.10 грн.

                                

ДСТУ 7042:2009

            Вироби хлібобулочні бубличні. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 30354-96); чинний від 2010-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 14 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13-14  . - 120.10 грн.

                                

ДСТУ ISO 21415-1:2009

            Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини., Частина 1. Визначання сирої клейковини ручним способом (ISO 21415-1:2006, IDT). - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ ISO 5531:2004; чинний від 2011-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 8 с: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7. - 107.17 грн

                                

ДСТУ ISO 21415-2:2009

            Пшениця і пшеничне борошно. Вміст клейковини, Частина 2. Визначання сирої клейковини механічним способом (ISO 21415-2:2006, IDT ). – Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4253:2003 та зі скасуванням ГОСТ 28796-90 (ИСО 5531-78); чинний від 2011-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2011. - 9 с: рис. - Бібліогр.: с 8-9. . - 102.08 грн

                                

ГОСТ 29144-91 (ИСО 711-85)

            Зерно и зернопродукты. Определение влажности (базовый контрольный метод). - Изд. офиц., [прийнято як національний стандарт методом підтвердження за позначенням ДСТУ ГОСТ 29144-2009 (ИСО 711-85); (ГОСТ 29144-91 (ИСО 711-85), IDT] . - чинний [в Україні] від 2009-12-01 . - М.: Комитет стандартизации и метрологии СССР, 1992. - 9 с: рис.. - (Госстандарт Союза ССР). - 36.94 грн

                                

ДСТУ 3768:2010

            Пшениця. Технічні умови. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3768:2009;чинний від 2010-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 14 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14

 

ЖУРНАЛЬНІ СТАТТІ

 

Дектерев, Н.

            Повышайте качество хлеба из смеси ржаной и пшеничной муки/ Н. Дектерев //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. -  С. 9.

                                

Стадник, І.

            Теоретичні передумови застосування основних методів інтенсифікації для безоплатного замішування тіста/ І. Стадник //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. -  С. 10-12. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Вакуумирование макаронного теста может осуществляться непосредственно в шнековой камере пресса //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. -  С. 14.

                                

            Округлення тістових заготовок //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. -  С. 21-22.

                                

Михайлов, В.

            Некоторые автоматизированные хлебопекарные и кондитерские линии вообще не требуют присутствия человека/ В. Михайлов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №6. -  С. 23-24.

                                

Гончарук, А.Г.

            Про потенціал та перспективи ефективного розвитку підприємств макаронної промисловості/ А.Г.Гончарук //Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - №2. -  С. 18-21. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Лебеденко, Т.Є.

            Аналіз сучасних технологій хлібобулочних виробів із пшеничного борошна та перспективи їх удосконалення/ Т.Є. Лебеденко, Н.Ю. Соколова //Зернові продукти і комбікорми. - 2012. - №2. -  С.38-43. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Сирохман, І.

            Вплив пакувальних матеріалів на зміну мікробіологічних показників тістечок під час зберігання/ І.Сирохман, Н. Палько, Б. Кузьмінов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. -  С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Кузнецова, Е.

            Влияние биокатализаторов на основе целлюлаз на изменение некоторых показателей: [хлебопечение]/ Е. Кузнецова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. -  С.12-15.. - №7-8

                                

 

Магомедов, Г.

            Инновационные технологии сбивных бездрожжевых хлебобулочных изделий функционального назначения/ Г. Магомедов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. -  С. 25.  

 

            Хлебное тесто перестояло - издыточная расстойка теста/ Т. Семак //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. -  С. 29.          

 

            Еще раз о производстве сухарных изделий //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. -  С. 40-41.

                                

Чайка, И.

            Тесто поднимается, но опадает внутрь. Причины/ И. Чайка //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №7-8. -  С. 41-42.

                                

            Разные народы выпекают хлеб по-разному //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №9. -  С. 37.

                                

Шмалько, Н.

            Применение структурного анализа для формализации технологического процесса производства функциональных хлебобулочных изделий/ Н. Шмалько //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №9. -  С. 41.

                                

Сивній, І.

            Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберігання: [борошняні кондитерські вироби]/ І. Сивній, Н. Олексієнко, В.Оболкіна //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 6-8. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Магомедов, Г.

            Оптимизация рецептурного состава и температуры замеса при производстве бездрожжевого заварнго теста и хлеба/ Г. Магомедов, Л. Рязанова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 12-13.

 

Красникова, Л.

            Ресурсосберегающая технология получения хлебобулочных изделий с использованием пшеничной густой закваски специального назначения/ Л. Красникова, О. Савкина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 15-17. - Библиогр. в конце ст.

                                

Семченко, В.

            Формирование качества крупяных палочек и кукурузных фигурных изделий/ В. Семченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 19-21

                                

            Контейнерный метод хранения и перевозки хлеба //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 22-24.

                                

Горбань, Н.

            Белый хлеб за 30 минут тоже можно спечь/ Н. Горбань //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 25-29.

                                

            Влияние на замороженное тесто восстановителей и ферментов //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 30.

                                

            Выведение ржанной закваски Сарычева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №10. -  С. 35-39.

                                

Гуртовая, В.

            Новинки для хлебопекарного производства: [смеси и улучшители]/ В. Гуртовая //Продукты и ингредиенты. - 2012. - №9. -  С. 25.

                                

Шматченко, И.

            Новая форма охлаждения хлебобулочных изделий набирает популярности в пекарнях/ И.Шматченко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. -  С. 29-30

 

Румянцева, В.

            Производим печенье по ускоренной технологии/ В. Румянцева //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. -  С. 38-39.

 

Наливайко, Н.

            Белый хлеб, приготовленный методом холодной расстойки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №11. -  С. 47-48.

                                

Смертина, Е.

            Инновационные подходы использования гидробионтов растительного происхождения в хлебопечении/ Е. Смертина, Л. Федянина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. -  С. 13-14. - Библиогр. в конце ст.

                                

Сапожников, А.

            Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением/ А.Сапожников //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. -  С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.

                                

            Конвекционное активное охлаждение: реальность и перспективы: [хлебопекарная продукция] //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2012. - №12. -  С. 30-31.

 

Ельперін , І.

            Автоматизована система управління хлібопекарським виробництвом/ І. Ельперін , С. Швед //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. -  С. 5-7. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Дмитрук, Є.

            Енергозберігаючі режими аерозольтранспортних систем борошна/ Є. Дмитрук, А. Шаран, Є.Харченко, О. Романенко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. -  С. 8-9. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Попов, В.

            Электроконтактный прогрев как один из инновационных способов выпечки хлеба/ В. Попов, Г.Сидоренко, Д. Ялалетдинова, А. Зинюхина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. -  С. 30-32.

Кузнецова, Л.

            Поговорим о технологиях получения ржаного хлеба: традиции и новшества/ Л. Кузнецова //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №1. -  С. 33-35.

промисловість України. - 2013. - №1. -  С. 38-43.

                                

Наливайко, Н.

            Интересные факты о технологии частичной полувыпечки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №2. -  С. 32-34.

                                

            Современные методы комиссионирования на предприятиях хлебопекарной отрасли //Хлебный бизнес. - 2013. - №1. -  С. 42-43.

                                

            Производство продукции предприятиями отрасли хлебопродуктов Украины в IV квартале 2012 года //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №1. -  С. 6-9.

                                

Юдин, А.

            Новый технологический подход к приготовлению бездрожжевых полуфабрикатов/ А. Юдин, Л.Пучкова, И. Матвеева, Т. Юдина //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №3. -  С. 8-12.

 

Наливайко, Н.

            Активно развивается в настоящее время технология отложенной выпечки/ Н. Наливайко //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №3. -  С. 41-44.           

 

            "Актуальные технологии" предлагают... Оборудование для производства кондитерских изделий: [мучные кондизделия] //Мир продуктов. - 2013. - №2. -  С. 20-21.

                                

Стадник, І.Я.

            Обгрунтування побудови досконалості тістомісильних машин/ І.Я. Стадник, М. Коневич //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №2. -  С. 48-50. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Рекославський, В.В.

            Шляхи оновлення технологічного обладнання на підприємствах хлібопекарської промисловості/ В.В. Рекославський //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. -  С. 37.

                                

            Батонные технологии "ШМЗ": [оборудование для хлебопекарей] //Хлебный бизнес. - 2013. - №2.-  С. 39.

                                

Врублевский, А.

            Технология создания замороженных слоеных изделий: в чем сложность?/ А. Врублевский //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. -  С. 40-41.

                                

Малафаєв, М.Т.

            Обгрунтування способу введення концентратів тваринних білків для поліпшення якості хлібобулочних виробів/ М.Т. Малафаєв, М.О. Домахіна, О.А. Шуліка, О.М. Шаніна //Хлебный бизнес. - 2013. - №2. -  С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Стадник, І.Я.

            Теоретичні передумови застосування безлопатевого замішування/ І.Я. Стадник //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №3. -  С. 54-56. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Зацаринный, С.

            Швейцарские инновации для украинских зернопереработчиков/ С. Зацаринный //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №4. -  С. 45-48.

                                

Стадник, І.

            Основні напрямки конструктивних і технологічних рішень по створенню безлопатевих тістомісильних машин/ І. Стадник, М. Коневич //Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - №4. -  С. 3-5. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

 

Верещинський, О.П.

            Впровадження інноваційних технологій у сортові хлібопекарські помели пшениці/ О.П.Верещинський, В.Б. Ільчук //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №5. -  С. 38-39.

                                

Стадник, І.Я.

            Обгрунтування параметрів процесів, що відбуваються в робочих камерах тістодільних машин/ І.Я.Стадник //Хранение и переработка зерна. - 2013. - №5. -  С. 41-43

                                

Бочковська, О.

            Оптимізація як рецепт спасіння: [ген. дир. ПАТ "Київхліб" щодо закриття підриємств БКК та хлібокомбінату №12]/ О. Бочковська //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 12-15.

Бочковская, Е.

            Вкус хлеба. Научные тонкости от Lesaffre/ Е. Бочковская //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 20-21.

                                

            Українські хлібопекарі в країні тюльпанів і вітряків: [обмін досвідом] //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 22-23.

                                

Мась, П.

            Улучшители качества муки при производстве хлебобулочных изделий/ П. Мась //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 24-25.

 

            Ржаной заварной хлеб //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 28.

                                

            Профілактика мікробіологічного псування - основа стабільної якості хлібобулочних виробів у теплий період року //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 42-44.

                                

Гуринова, Т.А.

            Исследование технологического процесса приготовления жидких заквасок в современных условиях работы хлебопекарных предприятий/ Т.А. Гуринова, Е.А. Назаренко, Т.Д. Самуйленко, А.В. Диваков //Хлебный бизнес. - 2013. - №3. -  С. 45-47. - Библиогр. в конце ст.

                                

 

 

Добавил: CNTB, 10.01.2017, в категорию Хліборобна промисловість (тематичні списки)