СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2018 р.
ДСТУ ГОСТ 6441-2003
Вироби кондитерські пастильні. Загальні технічні умови (ГОСТ 6441-96, IDT)/ УНДІ стандартизації, сертифікації та інформатики. - Вид. офіц. - Введено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 6441-77); чинний від 2003-07-01. - Минск: Межгосударственный совет по стандартизации, метрологии и сертификации, 2003. - 13 с
ДСТУ 4815:2007
Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту/ С. Олійнічук, В. Ковальчук, С. Олійник и др.; Технічний комітет "Спиртогорілчані вироби, дріжджі" (ТК 64), УкрНДІспиртбіопрод. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 5896-51); чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с: рис. - (Національний стандарт України)
ДСТУ ISO 8455: 2007
Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування (ISO 8455:1986, IDT)/ пер. з англ. та науково-технічне редагування: Ю. Кожанов, С. Бут, В. Назаренко; Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна", ЗАТ " Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 4 с. - (Національний стандарт України)
ДСТУ ISO 11292:2007
Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії (ISO 11292:1995, IDT)/ Ю. Кожанов, С. Бут, В. назаренко; Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна" (ТК 152) ЗАТ "Укркондитер". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 10 с: табл.
ДСТУ 5006:2017
Какао терте. Загальні технічні умови/ Технічний комітет стандартизації "Продукція кондитерська та харчоконцентратна". - Вид. офіц. – На заміну ДСТУ 5006:2008; чинний від 2018-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2017. - 7 с. - (Національний стандарт України)