Огляд періодичних видань №1 2021 р.
БКК на варті екологічного тренду //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 6.
Екологічні смаколики для людей, які себе люблять //Мир продуктов. - 2021. - №6, декабрь. - С. 8.
Вкус решает все. Роль ингредиентов в кондитерской промышленности: [интервью Анны Гриценко, компания "Эсаром Юкрейн"]/ беседу вела Лилия Кравченко //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 16-18.
Революция на кондитерских полках //Мир продуктов. - 2020. - №6, декабрь. - С. 19.
Роганова, Г.О.
Оцінка ліквідності та платоспроможності підприємства кондитерської промисловості/ Г.О. Роганова, К.В. Щербакова //Наукові праці НУХТ. - 2020. - Т.26, №4. - С. 73-80. - Бібілогр. в кінці ст.
CNTB, 03.09.2021, в категорию Кондитерська промисловість (огляд журнальних статей)