ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №3
Шубина, Г.
Тенденции развития кондитерской промышленности: [интервью гл.технолога ассоц. "Укркондитер" Ю.Кожанова]/ Г. Шубина //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). - С. 13-14.
Добронравова, Н.
Производители пообещали предотвратить "шоколадный апокалипсис"/ Н. Добронравова //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). - С. 15.
Селюк, Л.
Первый пошел... Украина начала поставлять кондитерские изделия в ЕС/ Л. Селюк //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №2 (март). - С. 16.
Селюк, Л.
Гармонізуємо з європейським законодавством: [продукти з какао та шоколаду]/ Л. Селюк //Хлебный и кондитерский бизнес. – 2016. - №2 (март). – С.27-30.
Завгородня, В.М.
Шляхи розширення асортименту шоколаду і способи покращення його якості/ В.М.Завгородня, М.В. Ковальчук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №3 (апрель). - С. 30-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Ринок кондитерських виробів //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). - С.20-22.
Оболкіна, В.
Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробів/ В. Оболкіна, І. Сивній, І. Крапивницька, Н. Олексієнко, С. Коршун //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2016. - №4 (май). - С. 26-27. - Бібліогр. в кінці ст.