(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

СПИСОК НОВИХ НАДХОДЖЕНЬ ДСТУ №1 2018 р.

ДСТУ 8171:2015

            Горох овочевий свіжий для консервування. Технічні умови/ В. Гончаренко, І. Гордієнко, С. Даценко и др.; ІОБ УААН, ТК стандартизації "Овочеві і баштанні культури, насіння та посадковий матеріал" (ТК 71), ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5312-90); чинний від 2017-01-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 11 с. - (Національний стандарт України)

                                 ДСТУ ЕЄК ООН DF - 14:2007

            Інжир сушений. Настанови щодо постачання і контролювання якості (ЕЄК ООН DF - 14 :1996, IDT)/ Ю. Пилипенко, І. Мазуренко, О. Невесела и др.; ТК стандартизації "Продукти з овочів і фруктів та устаткування для їх переробки", ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2008-10-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 11 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ 8642:2016

            Капуста квашена. Технічні умови/ ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 3858-73); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.13

            ДСТУ 8643:2016

            Картопля сушена. Технічні умови/ В. Дарієнко, І. Мазуренко, Ю. Пилипенко и др.; ДНДПКІ "Консервпромкомплекс". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 28432-90); чинний від 2017-07-01. - К.: ДП   "УкрНДНЦ", 2017. - 14 с. - (Національний стандарт України)

ДСТУ  ГОСТ 10119: 2009

            Консерви із сардин атлантичних і тихоокеанських в олії. Технічні умови (ГОСТ 10119-2007, IDT)/ ДП "УкрНДНЦ". - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 10119 - 97); чинний від 2009-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2009. - 7 с.: табл. - (Національний стандарт України)

 Текст рос. мовою

Добавил: CNTB, 06.09.2018, в категорию Консервная промисловість