(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №10 2017 р.

Холод для смачної випічки //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 18-20. - Спеціаліз. вид до газ. "Харчовик"

Як ліквідувати технологічні втрати: [правильна організація хлібопекарного виробництва] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 23.-  Спеціаліз. вид до газ. "Харчовик" 

Чим живе українська харчова індустрія: [зокрема хлібопекарна та кондитерська] //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопал-грудень. -  С. 24. - Спеціаліз. вид до газ. "Харчовик"

Козаков, С. Тренди сучасного хлібопечення/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - листопад-грудень. -  С. 27. - Спеціаліз. вид до газ. "Харчовик"

Гук, П. Больше изделий - хороших и разных: [ген. дир. "Укрхлебпрома" А. Васильченко об актуальных вопросах деятельности отечественных пекарей]/ П. Гук //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - №10 (декабрь). -  С. 8-9.

Хлуд, П. Яким був Різдвяний хліб: [традиції]/ П. Хлуд //Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - №10 (декабрь). -  С. 14-16.

                                

Добавил: CNTB, 19.02.2018, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)