ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.
Сохранить и приумножить. Профессиональное оборудование для овощного сектора //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). - С. 17-13.
Натуральные продукты для здоровой жизни: передовые технологии сушки от SPEKTRUM //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2017-2018. - №6-1 (грудень/січень). - С. 86-89.
Сочный конкурс: как эксперты оценили украинские соки прямого отжима? //Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації. - 2017-2018. - №6-1 (грудень/січень). - С. 90-92.
Мардар, М.Р. Порівняльний аналіз набору сухих продуктів для військовослужбовців української армії та армій інших країн світу/ М.Р. Мардар, М.М. Хрупало, М.С. Статєва //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 17-24. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Моделювання рецептур сироватково-полуничних напоїв профілактичного призначення/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, С.І. Вікуль, Я.А. Гончарук //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 80-88. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Кепін, М.І. Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культур/ М.І. Кепін //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 89-95. - Бібліогр. в кінці ст. - Аннот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Андреєва, С.С. Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких/ С.С. Андреєва, С.С. Колеснікова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). - С. 26-31. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Безусов, А.Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів/ А.Т. Безусов, О.В. Тоценко //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.2 (червень). - С. 45-55. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою