(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №1

Сидорченко, О.І.

            Технологія отримання розчинного порошку із топінамбура та його фізико- хімічні властивості/ О.І. Сидорченко, Т.М. Захарченко, В.В. Павлик //Цукор України. - 2016. - №3. -  С. 31-34. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Кохан, С.

            Нова редакція Закону України "Про дитяче харчування"/ С. Кохан //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №1-2 (январь-февраль). -  С. 11.

                                

            Символ богатства и плодородия - горох: [тестирование консервированного горошка] //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №1-2 (январь-февраль). -  С. 50-51

 

            Полезные специи: [имбирь, орегано, куркума, корица] //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №1-2  (февраль). -  С. 55-56.

                                

            Напитки для укрепления иммунитета //Продукты и ингредиенты. - 2015. - №1-2 (февраль).-  С. 56.

                                

            Функциональные продукты: тенденции и перспективы //Продукты и ингредиенты. - 2015.- №3 (март). -  С. 8-9.

                                 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)