(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №3

Саламанова, Н.

            Экстракты специй - основа хорошего вкуса. Натуральные специи в производстве мясных изделий/ Н. Саламанова //Мир продуктов. - 2016. - №6 (август). -  С. 34-36.

                                

            Все делают это. Тенденции в дизайне упаковки сухих завтраков //Мир продуктов. - 2016. - №9 (ноябрь). -  С. 14-17.

                                

            Виробництво консервів: якісно та енергоефективно: [автоклав] //Мир продуктов. - 2016. - №10 (декабрь). -  С. 20-21.

 

Коваленко, О.А.

            Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів/ О.А. Коваленко, В.М. Ковбаса, Б.В.Гребень, В.Ю. Нагорний, Т.М. Купріянова //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том.10: Вип.2. -  С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Золотое зерно: [итоги тестирования консервированной кукурузы] //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). -  С. 42-43.

 

Коваленко, О.

            Дослідження вмісту акриламіду в картопляних чипсах/ О. Коваленко, В. Ковбаса, Н.Нагорний  //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №4 (липень-вересень). -  С. 14-17. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

            Лікарі й кулінари: буряки омолоджують організм //Цукрові буряки . - 2016. - №2. -  С. 23.

                                

 

 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)