ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №3
Саламанова, Н.
Экстракты специй - основа хорошего вкуса. Натуральные специи в производстве мясных изделий/ Н. Саламанова //Мир продуктов. - 2016. - №6 (август). - С. 34-36.
Все делают это. Тенденции в дизайне упаковки сухих завтраков //Мир продуктов. - 2016. - №9 (ноябрь). - С. 14-17.
Виробництво консервів: якісно та енергоефективно: [автоклав] //Мир продуктов. - 2016. - №10 (декабрь). - С. 20-21.
Коваленко, О.А.
Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів/ О.А. Коваленко, В.М. Ковбаса, Б.В.Гребень, В.Ю. Нагорний, Т.М. Купріянова //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том.10: Вип.2. - С. 32-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Золотое зерно: [итоги тестирования консервированной кукурузы] //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). - С. 42-43.
Коваленко, О.
Дослідження вмісту акриламіду в картопляних чипсах/ О. Коваленко, В. Ковбаса, Н.Нагорний //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №4 (липень-вересень). - С. 14-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Лікарі й кулінари: буряки омолоджують організм //Цукрові буряки . - 2016. - №2. - С. 23.