(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2017 р.

Дробот, В.І.

            Використання шроту насіння льну для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І. Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). -  С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Аналіз та перспективи розвитку індустрії дитячого харчування в Україні та світі/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, Ю.В. Назаренко и др //Молочная индустрия. - 2017. - №1. -  С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Правильный выбор - качественный продукт. Производство и упаковывание сушеной плодоовощной продукции //Мир упаковки. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 30-32.

                                

Рубанка, К.В.

            Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусів/ К.В. Рубанка, В.А. Терлецька, І.М. Зінченко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). -  С. 46-49. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Что, где, почем? Обзор украинского рынка соков и сокосодержащих напитков в 2015-2016 гг //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 42-43.

                                

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)