ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №4 2017 р.
Дробот, В.І.
Використання шроту насіння льну для надання хлібу оздоровчих властивостей/ В.І. Дробот, О.П. Іжевська //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №1 (январь). - С. 47-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Аналіз та перспективи розвитку індустрії дитячого харчування в Україні та світі/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, Ю.В. Назаренко и др //Молочная индустрия. - 2017. - №1. - С. 30-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Правильный выбор - качественный продукт. Производство и упаковывание сушеной плодоовощной продукции //Мир упаковки. - 2017. - №1 (февраль). - С. 30-32.
Рубанка, К.В.
Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусів/ К.В. Рубанка, В.А. Терлецька, І.М. Зінченко //Хранение и переработка зерна. - 2017. - №2 (февраль). - С. 46-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Что, где, почем? Обзор украинского рынка соков и сокосодержащих напитков в 2015-2016 гг //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 42-43.