ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.
Козаков, С. Овес - корисний продукт для здорового харчування/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень- лютий. - С. 7.
Овес - це частина здорового харчування //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). - С. 22-25.
Итальянский опыт трех поколений - для качественной переработки фруктов и овощей //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). - С. 84-86.
Постоленко, Евгений. Пригодность сортов яблок для производства соков/ Евгений Постоленко //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). - С. 87-89
Переработка урожая без потерь - реальность //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). - С. 96-95.
Тележенко, Л.М. Розробка технології харчоконцентратних сумішей для виробництва інстантних сніданків: [відповідність раціональному харчуванню]/ Л.М. Тележенко, А.Д. Салавеліс, М.А. Кашкано //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №11 (январь). - С. 51-55. - Бібліогр. в кінці ст.
Українець, А.І. Молочні продукти у системі аювердичного харчування/ А.І. Українець, Г.Є. Поліщук, Г.О. Сімахіна //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 34-37. - Бібліогрн. в кінці ст.