(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.

Козаков, С. Овес - корисний продукт для здорового харчування/ С. Козаков //Пекарня та кондитерська. - 2017. - січень- лютий. -  С. 7.

 

            Овес - це частина здорового харчування //Вісник харчової промисловості. Хлібопекарська галузь. - 2017. - №1 (лютий). -  С. 22-25.

 

            Итальянский опыт трех поколений - для качественной переработки фруктов и овощей //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). -  С. 84-86.

                                

Постоленко, Евгений. Пригодность сортов яблок для производства соков/ Евгений Постоленко //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). -  С. 87-89

                                

            Переработка урожая без потерь - реальность //Садоводство и виноградарство. Технологии и инновации. - 2017. - №3-4 (июнь-июль). -  С. 96-95.

 

Тележенко, Л.М. Розробка технології харчоконцентратних сумішей для виробництва інстантних сніданків: [відповідність раціональному харчуванню]/ Л.М. Тележенко, А.Д. Салавеліс, М.А. Кашкано //Хранение и переработка зерна. - 2016. - №11 (январь). -  С. 51-55. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Українець, А.І. Молочні продукти у системі аювердичного харчування/ А.І. Українець, Г.Є. Поліщук, Г.О. Сімахіна //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 34-37. - Бібліогрн. в кінці ст.

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию Консервная промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: КОНСЕРВНА ПРОМИСЛОВІСТЬ