(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №10 2017 р.

Белейчик, Н. Як зберегти свіжість м'ясної продукції/ Н. Белейчик //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. -  С. 19. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"

                                

            Комплексне зберігання м'ясної сировини //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. -  С. 19

                                

Романюк, А. Кліматизація та копчення: [устаткування для м'ясопереробки]/ А. Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. -  С. 22-23. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик".

                                

            Вперед, гардемарины! Анализ мясного и колбасного рынка Украины за 2016-2017 год //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). -  С. 18-22.

 

Бут, О. Украина и Китай - лицом друг к другу. Оборудование для мясоперерабатывающей промышленности/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). -  С. 24-25.

                                

Никитина, Н.

            Ферментация колбас. Особенности технологии производства/ Н. Никитина //Мир продуктов.- 2017. - №5 (август). -  С. 26-27.

                                

Бут, О. Факторы - тенденции - инновации. Тенденции решений и технологий для переработки в мясной промышленности/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). -  С. 28-30.

                                

Романюк, А. Тільки якісні кліпси збережуть продукт!/ А. Романюк //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август)-  С. 32-33.

                                

Добавил: CNTB, 07.11.2017, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: М’ЯСНА ПРОМИСЛОВІСТЬ