ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №10 2017 р.
Белейчик, Н. Як зберегти свіжість м'ясної продукції/ Н. Белейчик //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. - С. 19. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик"
Комплексне зберігання м'ясної сировини //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. - С. 19
Романюк, А. Кліматизація та копчення: [устаткування для м'ясопереробки]/ А. Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - липень-серпень. - С. 22-23. - Спеціаліз. вид. до газ. "Харчовик".
Вперед, гардемарины! Анализ мясного и колбасного рынка Украины за 2016-2017 год //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). - С. 18-22.
Бут, О. Украина и Китай - лицом друг к другу. Оборудование для мясоперерабатывающей промышленности/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). - С. 24-25.
Никитина, Н.
Ферментация колбас. Особенности технологии производства/ Н. Никитина //Мир продуктов.- 2017. - №5 (август). - С. 26-27.
Бут, О. Факторы - тенденции - инновации. Тенденции решений и технологий для переработки в мясной промышленности/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август). - С. 28-30.
Романюк, А. Тільки якісні кліпси збережуть продукт!/ А. Романюк //Мир продуктов. - 2017. - №5 (август)- С. 32-33.