ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2018 р.
Борьба за потребителя. Каким будет
Бут,О. Повышение эффективности переработки. Оборудование для мясной промышленности/ О. Бут //Мир продуктов. - 201. - №3 (май). - С. 20-23.
Романюк, А. Inject Star - мастер в производстве деликатесов. Многоигольчатые промышленные системы инъектирования/ А. Романюк //Мир продуктов. - 2017. - №3 (май). - С. 30-31.
Крутовий, Ж. А. Математичні аспекти проектування систем харчування лікувально-профілактичної дії/ Ж. А. Крутовий, Г.В. Запаренко, А.О. Борисова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 10-16. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Бут, О. Новинки в рыночных условиях. Оригинальные решения в группе готовых мясных продуктов/ О. Бут //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). - С. 30-32.
Helper: ассортимент решений. Оборудование для мясоперерабатывающих предприятий //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). - С. 34-35.
Вокруг до около. Что происходит в мясной отрасли? //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). - С. 36-38.
Кирилюк, І.М. Ефективність функціонування системи державного контролю за безпечністю і якістю продукції тваринництва в Україні/ І.М. Кирилюк, Є.М. Кирилюк //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 44-54. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Палій, А.П. Контамінація м'яса тварин і птиці та засоби її зниження / А.П. Палій, К.О. Родіонова, А.П Палій //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 64-71. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Никитина, Н. Тренды "Модной одежды". Колбасные оболочки: применение и особенности/ Н. Никитина //Мир продуктов. - 2018. - №1 (февраль). - С. 44-46.