ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №1 2019 р.
Малевська, М. Бізнес з димком: [виробництво копчених ковбас]/ М. Малевська //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 12. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Кардаш, С. Покращуємо смак м'ясних продуктів: [інгредієнти]/ С. Кардаш //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 14-15. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Лаврик, Д. "Форест": щоб отримати соковитий, пружний виріб: [інгредієнти для м'ясних виробів]/ Д. Лаврик //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 16-17. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Семеняк, А. Елемент успішності ковбаси - оболонка/ А. Семеняк //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 18. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Кліматизація та копчення: [термічне оброблення виробів із м'яса] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 20-21. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Урсол , Н. Щоби правильно подрібнити м'ясо: [використання стрічкових пил]/ н. Урсол //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 26. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"
Як зберегти свіжість м'ясної продукції: [холодильне устаткування] //М'ясна індустрія. - 2018. - липень-серпень. - С. 28. - Спец. вид. до газ. "Харчовик"