(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №5

Віннікова, Л.Г.

            Дослідження молочнокислих бактерій як біозахисного фактору м'яса/ Л.Г. Віннікова, А.В. Кишеня , А.М. Гусаренко, І.В. Страшнова //Харчова наука і технологія. - 2016. - Т.10: вип.2 (червень). -  С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст

                                

Віннікова, Л.Г.

            Зміна характеристик цільном'язових виробів із свинини при використанні електроактивної води/ Л.Г. Віннікова, К.В. Пронькіна //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том 10: вип.2. -  С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.

 

Дорошенко, Е.

            Выделение влаги при использовании вакуумной упаковки/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). -  С. 38-39.

                                

Дорошенко, Е.

            Тенденции рынка свинины/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). -  С. 40-41.

                                

Арпуль, О.

            Приготування курячого філе, шприцьованого імбирним соком/ О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №4 (липень-вересень). -  С. 33-37. - Бібліогр. в кінці ст.

 

 

Добавил: CNTB, 13.02.2017, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)