ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ 2017 р. №5
Віннікова, Л.Г.
Дослідження молочнокислих бактерій як біозахисного фактору м'яса/ Л.Г. Віннікова, А.В. Кишеня , А.М. Гусаренко, І.В. Страшнова //Харчова наука і технологія. - 2016. - Т.10: вип.2 (червень). - С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст
Віннікова, Л.Г.
Зміна характеристик цільном'язових виробів із свинини при використанні електроактивної води/ Л.Г. Віннікова, К.В. Пронькіна //Харчова наука і технологія. - 2016. - Том 10: вип.2. - С. 19-23. - Библиогр. в конце ст.
Дорошенко, Е.
Выделение влаги при использовании вакуумной упаковки/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). - С. 38-39.
Дорошенко, Е.
Тенденции рынка свинины/ Е. Дорошенко //Продукты и ингредиенты. - 2016. - №3 (март). - С. 40-41.
Арпуль, О.
Приготування курячого філе, шприцьованого імбирним соком/ О. Арпуль, О. Слободян, М. Макаров, О. Матиящук //Продовольча індустрія АПК. - 2016. - №4 (липень-вересень). - С. 33-37. - Бібліогр. в кінці ст.