ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.
Басюк, Д.І.
Гастронаціоналізм - виклики і перспективи для українських виробників/ Д.І. Басюк, Т.Ю.Примак //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. - С. 78-81.
Борьба "королей" и пиратов. Мясной сектор Украины: итоги и прогнозы //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 30-32.
Коллагенновая сосисочная оболочка ADVANCED. Новинка от компании "Белкозин" //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 34-35.
Мauting: запекание в промышленных масштабах //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). - С. 36-37.
Романюк, А.
Змішувачі "Laska" : Оптимальне перемішування при виробництві харчових продуктів/ А.Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 10-11.
Устаткування КТ: рішення для м'ясопереробки //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 12.
Полякова, І.
"Риботид І +G Ajitide": посилюємо смак і аромат/ І. Полякова //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 15.
Продовжуємо термін придатності м'ясних продуктів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 17.
Оболонки для ковбасних виробів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 18
Система пакування в модифікованій атмосфері //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. - С. 24.