(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №6 2017 р.

Басюк, Д.І.

            Гастронаціоналізм - виклики і перспективи для українських виробників/ Д.І. Басюк, Т.Ю.Примак //Напої. Технології та Інновації. - 2016. - №12. -  С. 78-81.

                                

            Борьба "королей" и пиратов. Мясной сектор Украины: итоги и прогнозы //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 30-32.

 

            Коллагенновая сосисочная оболочка ADVANCED. Новинка от компании "Белкозин" //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 34-35.

                                

            Мauting: запекание в промышленных масштабах //Мир продуктов. - 2017. - №1 (февраль). -  С. 36-37.

 

Романюк, А.

            Змішувачі "Laska" : Оптимальне перемішування при  виробництві харчових продуктів/ А.Романюк //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 10-11.

                                

            Устаткування КТ: рішення для м'ясопереробки //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 12.

                                

Полякова, І.

            "Риботид І +G Ajitide": посилюємо смак і аромат/ І. Полякова //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 15.

                                

            Продовжуємо термін придатності м'ясних продуктів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 17.

                                

            Оболонки для ковбасних виробів //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 18

                                

            Система пакування в модифікованій атмосфері //М'ясна індустрія. - 2017. - січень-лютий. -  С. 24.

                                

 

 

 

 

 

 

 

 

Добавил: CNTB, 22.05.2017, в категорию М'ясна промисловість (огляд журнальних статей)