МОЛОЧНА ПРОМИСЛОВІСТЬ №5 2018
Моцарелла - майбутня перлина України/ Л.Я. Мусій, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, І.В. Скульська //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Со страстью к инновациям. Ингредиенты для пищевой промышленности: [заквасочные бактериальные культуры] //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 19.
Захисник молочних продуктів Freesh-Q/ І.В. Скульська, О.Й. Цісарик, І.М. Сливка, Л.Я. Мусій //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 20-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Раманаускас, Р. Водорастворимый параказеиновый концентрат молока. Изучение физико-химических характеристик/ Р. Раманаускас //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 24-25.
Петриченко , О.Б. Розвиток сировинної бази молокопродуктового підкомплексу АПК України/ О.Б. Петриченко //Економіка АПК. - 2018. - №3, березень. - С. 31-37. - Бібліогр.: с.36