ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.
Малик, О.В. Контроль якості молока за амплітудно-частотними характеристиками/ О.В. Малик, М.С. Міхалєва, П.Г. Столярчук //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 38-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Борова, М. Сприятливі умови для покращеного споживання/ М. Борова //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 40-43.
Сливка, І.М. Кумис - цілющій напій із кобилячого молока/ І.М. Сливка, О.Й. Цісарик, Л.Я. Мусій, І.В. Скульська //Молочная индустрия. - 2017. - №4. - С. 44-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Гринченко, Н.Г. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти/ Н.Г. Гринченко, Д.О. Тютюкова, П.П. Пивоваров //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 57-68. - Бібліогр. в кінці ст. - Аннот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Моделювання рецептур сироватково-полуничних напоїв профілактичного призначення/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, С.І. Вікуль, Я.А. Гончарук //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). - С. 80-88. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Дідух, Г.В. Підсирна сироватка як сировина для отримання дієтичних добавок імуномоделювальної дії/ Г.В. Дідух //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (червень). - С. 3-8. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою