(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №2 2018 р.

Малик, О.В.             Контроль якості молока за амплітудно-частотними характеристиками/ О.В. Малик, М.С. Міхалєва, П.Г. Столярчук //Молочная индустрия. - 2017. - №4. -  С. 38-39. - Бібліогр. в кінці ст.

Борова, М. Сприятливі умови для покращеного споживання/ М. Борова //Молочная индустрия. - 2017. - №4. -  С. 40-43.

Сливка, І.М. Кумис - цілющій напій із кобилячого молока/ І.М. Сливка, О.Й. Цісарик, Л.Я. Мусій, І.В. Скульська //Молочная индустрия. - 2017. - №4. -  С. 44-47. - Бібліогр. в кінці ст.

Гринченко, Н.Г. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти/ Н.Г. Гринченко, Д.О. Тютюкова, П.П. Пивоваров //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 57-68. - Бібліогр. в кінці ст. - Аннот. та ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою

Ткаченко, Н.А. Моделювання рецептур сироватково-полуничних напоїв профілактичного призначення/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, С.І. Вікуль, Я.А. Гончарук  //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.1 (березень). -  С. 80-88. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

Дідух, Г.В. Підсирна сироватка як сировина для отримання дієтичних добавок імуномоделювальної дії/ Г.В. Дідух  //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (червень). -  С. 3-8. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. та ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою

 

Добавил: CNTB, 16.05.2018, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)