ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №3 2018 р.
Другая сторона. Дайджест рынка сыра //Мир продуктов. - 2017. - №8 (декабрь). - С. 26-28.
Кігель, Н.Ф. В-галактозидазна активність бактерій як критерій відбору штамів до складу бактеріальних препаратів/ Н.Ф. Кігель, С.Г. Даниленко, К.В. Копилова //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 35-41. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно англ. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Інноваційні рішення у біотехнології комбінованих йогуртових напоїв зі збалансованим хімічним складом/ Н.А. Ткаченко, О.А. Кручек, А.В. Копійко, Г.Р. Рамазашвілі //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11. вип.3 (вересень). - С. 42-52. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Д'яконова, А.К. Підготовка ядра волоського горіху для використання у складі безалкогольніх напоїв/ А.К. Д'яконова, В.С. Степанова, Є.П. Штепа //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 71-79. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Ткаченко, Н.А. Обгрунтування параметрів зберігання напою кисломолочного дитячого харчування "Біолакт"/ Н.А. Ткаченко, П.О. Некрасов, А.С. Авершина, Ю.С. Українцева //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.3 (вересень). - С. 99-110. - Бібліогр. в кінці ст.. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Кочубей-Литвиненко, О.В. Перспективи використання молочної сироватки, збагаченої Mg та Mn у технології булочних виробів / О.В. Кочубей-Литвиненко, О.А. Білик //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 55-63. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою
Сливка, І.М. Використання бакконцентрату геробактерин у технології бринзи/ І.М. Сливка, О.Й. Цісарик, Л.Я. Мусій, І.В. Скульська //Харчова наука і технологія. - 2017. - Т.11, вип.4 (грудень). - С. 81-89. - Бібліогр. в кінці ст. - Анот. і ключ. сл. паралельно укр. та рос. мовою