Огляд періодичних видань №3 2021 р.
Roshen почала експорт кошерного масла //Хлібний та кондитерський бізнес. - 2021. - №2, березень. - С. 6.
Кравченко, Л. Чи буде Україна з українським молоком?/ Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 22-24.
Кокин, Г. Мацони - польза и наслаждение вкусом. Особенности кисломолочного напитка мацун/ Г. Кокин, Л. Кравченко //Мир продуктов. - 2021. - №3, июнь. - С. 26-27.
Місюк, М.В. Розвиток ринку молока в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни/ М.В. Місюк, М.В. Заходим //Економіка АПК. - 2021. - №1, січень. - С. 34-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Шпичак, О.М. Організаційно-економічні проблеми виробництва молока та їх вирішення/ О.М. Шпичак //Економіка АПК. - 2021. - №4, квітень. - С. 24-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Далєвська, Д.Я. Зміна фізико-хімічних та органолептичних показників молока з біологічно активним йодом у процесі зберігання/ Д.Я. Далєвська, О.С. Покотило //Наукові праці НУХТ. - 2021. - Т.27, №3. - С. 96-102. - Бібліогр. в кінці ст.
Попова, Н.В. Дослідження якості та оптимізації компонентного складу збагаченої начинки сирка в білковій глазурі/ Н.В. Попова, Т.Г. Мисюра //Наукові праці НУХТ. - 2021.- Т.27, №3. - С. 153-162. - Бібліогр. в кінці ст.
Бут, О. Техническая реализация процессов розлива/ О. Бут //Мир упаковки. - 2021. - №3, август. - С. 14-15.
Кривошей, В. Сироварне диво на Гуцульщині/ В. Кривошей //Упаковка. - 2021. - №5. - С.24-26.
Кравченко, Л. Тенденции развития украинской молочной отрасли. Итоги I полугодия
Ткаченко, Н. Технологія твердого сиру з пробіотичними мікроорганізмами/ Н. Ткаченко, Л. Ланженко //Мир продуктов. - 2021. - №5, октябрь. - С. 14-15. - Бібліогр. в кінці ст.