(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №8 2017 р.

Гудима, В.В. Нові заквашувальні культури для виробництва кефіру/ В.В. Гудима, О.В. Науменко //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 2-3

 

Дюдіна, І.А. Проблеми забезпечення нового рівня якості молочної продукції/ І.А. Дюдіна //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 7-9. - Бібліогр. в кінці ст.

 

            Молочна промисловість України - думки експертів //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-грудень). -  С. 17-18.

                                

            Катерина Онул: в Європі поняття молоковмісний продукт не існує //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). -  С. 29-31.

 

Бут, О. Изменения, динамика, направления развития. Структура экспорта-импорта молочных продуктов/ О. Бут //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 5-7.

                                

Бут, О. Рынок с изменившимся настроением. Обзор рынка молочных продуктов/ О. Бут //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 8-11.

                                

Мостовая, Юлия. Овечья индустрия: выгодно ли особенное молоко?/ Юлия Мостовая //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 12-13.

                                

Литвинец, Владимир. Штайнер - эксперт в мире насосов. Преимущества винтовых насосов для молочного производства/ Владимир Литвинец //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 18-19.

                                

            Экоком: оптимальные заквасочные культуры. Инновационные решения производства творога //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 20-21.

Добавил: CNTB, 06.11.2017, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: Молочна промисловість