ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №8 2017 р.
Гудима, В.В. Нові заквашувальні культури для виробництва кефіру/ В.В. Гудима, О.В. Науменко //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). - С. 2-3
Дюдіна, І.А. Проблеми забезпечення нового рівня якості молочної продукції/ І.А. Дюдіна //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). - С. 7-9. - Бібліогр. в кінці ст.
Молочна промисловість України - думки експертів //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-грудень). - С. 17-18.
Катерина Онул: в Європі поняття молоковмісний продукт не існує //Вісник харчової промисловості. Молочна галузь. - 2017. - №1 (січень-лютий). - С. 29-31.
Бут, О. Изменения, динамика, направления развития. Структура экспорта-импорта молочных продуктов/ О. Бут //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 5-7.
Бут, О. Рынок с изменившимся настроением. Обзор рынка молочных продуктов/ О. Бут //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 8-11.
Мостовая, Юлия. Овечья индустрия: выгодно ли особенное молоко?/ Юлия Мостовая //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 12-13.
Литвинец, Владимир. Штайнер - эксперт в мире насосов. Преимущества винтовых насосов для молочного производства/ Владимир Литвинец //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 18-19.
Экоком: оптимальные заквасочные культуры. Инновационные решения производства творога //Молочная индустрия. - 2017. - №3. - С. 20-21.