(044) 279 85 78
cntbhpp@gmail.com

ОГЛЯД ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ №9 2017 р.

Косянчук, В.В. Особливості застосування системи НАССР на молокопереробних підприємствах/ В.В.Косянчук, О.М. Бергілевич, І.М. Лоцкін //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 22-26.- Бібліогр. в кінці ст.

                                

Кухтин, М.Д. Золотистий стафілокок: закономірності обсіяння молока коров'ячого/ М.Д. Кухтин, Ю.В. Горюк, В.В. Горюк, Т.М. Комісарук //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.

                                

Кравченко , Лилия. Философия качественного молока. Современный молочно-товарный комплекс в структуре ИМК/ Лилия Кравченко  //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 32-33.

                                

Українець, А.І. Молочні продукти у системі аювердичного харчування/ А.І. Українець, Г.Є. Поліщук, Г.О. Сімахіна //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 34-37. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Білик, Р. Стратегія розвитку органічного молочного ринку в Україні/ Р. Білик //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 38-39.

 

Столярчук, П.Г. Дослідження характеристик молока для визначення його свіжості/ П.Г. Столярчук //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 40-41. - Бібліогр. в кінці ст.

 

Раманаускас, Р. Концентраты сывороточных белков в сыроделии/ Р. Раманаускас, Г. Полищук //Молочная индустрия. - 2017. - №3. -  С. 42-44.

Добавил: CNTB, 06.11.2017, в категорию Молочна промисловість (огляд журнальних статей)
| Теги: Молочна промисловість