Список нових надходжень літератури та ДСТУ №2 2020 р.
665
С 56
Современные технологии соевой индустрии: материалы III Международной конференции, 20-21 ноября
В издание вошли материалы конференции, посвященные индустрии сои. Актуальные статьи сборника: основные тенденции развития соевого рынка Украины; ресурсосберегающие технологии в производстве белкового концентрата сои; современные тренды в технологиях производства и потребления белков; перспективные пищевые продукты; от фосфанидного концентрата к лецитину; использование соевого масла для получения купажей и другие статьи
ДСТУ 4492:2017 Олія соняшникова. Технічні умови/ УкрНДІОЖ НААН, Асоціація "Укроліяпром". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4492:2005; чинний від 2019-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2018. - 25 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.23-25
Сфера застосування: стандарт поширюється на соняшникову олію, яку виробляють пресуванням та/або екстрагуванням соняшникового насіння.
ДСТУ 8076:2015 Продукти білкові рослинного походження. Макухи та шроти. Визначення вмісту розчинного протеїну титрометричним методом К'єльдаля/ розробники: Т. Бевзюк, Л. Горшкова, В. Карабутов, П. Петік, Л. Рубіна; УкрНДІОЖ НААН, Технічний комітет стандартизації "Олії, жири та продукти їх переробки". - Вид. офіц. - Увед. вперше; чинний від 2017-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ" , 2018. - 8 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України)
Сфера застосування: стандарт поширюється на продукти білкові рослинного походження - ізоляти, концентрати, текстурати, борошно, макухи та шроти олійних культур, гірчичний порошок і встановлює титрометричний метод визначання в них вмісту розчинного протеїну за К'єльдалем.