Олійножировий комплекс України (список державних стандартів)
ДСТУ 4596:2006 Білок соняшниковий. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 16 с.: табл.- (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.15-16.
ДСТУ EN 1528-1-2002. Продукти харчові жирові. Визначання пестицидів і поліхлорованих біфенілів (ПХБ): Ч.1. Загальні положення (EN 1528-1:1996, IDT). - Вид. офіц. - Введ. вперше; чинний від 01.10.2003. - К.: Держспоживстандарт України, 2003. - 14 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ ISO 5555:2003. Жири тваринні і рослинні та олії: Відбирання проб (ISO 5555:1991, IDT). - Вид. офіц. - Увед. вперше; чин. від 2004-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2004. - 23 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр. с. 23.
ДСТУ ISO 6320-2001. Жири та олії тваринні і рослинні: Визначання показника заломлення (ISO 6320:2000, IDT). - Вид. офіц. - Введ. вперше; чинний з 01.01.2003. - К.: Держспоживстандарт України, 2002. - 6 с.. - (Національний стандарт України).
ДСТУ ISO 6321:2003. Жири тваринні і рослинні та олії: Визначання точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT). - Вид. офіц. - Увед. вперше; чин. від 2004-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2004. - 7 с.
ДСТУ ISO 6800-2001. Жири та олії тваринні і рослинні: Визначання складу жирних кислот у 2-й позиції тригліцеридних молекул (ISO 6800:1997, IDT). - Введ. вперше; чинний з 01.01.2003. - К.: Держ. ком. України з питань техн. регулювання та споживчої політики, 2002. - 10 с.. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 4599:2006 Жири рослинні та їх композиції для виробництва спредів і сумішей жирових. Номенклатура та вимоги до показників якості та безпеки. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2007-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 5 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.5.
ДСТУ 4570:2006 Жири рослинні та олії. Метод визначання пероксидного числа. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 26593-85); чинний від 2008-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 6 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 4569:2006 Жири тваринні і рослинні та олії. Методи визначання йодного числа. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні ГОСТ 5475-69); чинний від 2008-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 10 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови/ Т. Бевзюк, П. Петік, О. Мазаєва, Л. Радченко; УкрНДІОЖ НААН, Технічний комітет стандартизації "Олії, жири та продукти їх переробки" (ТК 86), Асоціація "Укроліяпром". - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 4487:2005; чинний від 2016-01-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2015. - 21 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 20.
ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні чинності ГОСТ 30004.2-93); чинний від 2008-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2008. - 16 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 7696:2015 Мак олійний. Загальні технічні вимоги/ Г. Крошко, В. Стрій, М. Абрамик, В. Гайдаш; Дочірнє підприємство ДАК "Хліб України" , Київський ін-т хлібопродуктів, Івано-Франківський ін-т агропромислового виробництва НААН України, Укр. ін-т експертизи рослин. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в УкраЇні ГОСТ 12094-76); чинний від 2016-08-01. - К.: ДП "УкрНДНЦ", 2016. - 7 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с.7.
ДСТУ 4330:2004 Маргарини м'які. Загальні технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше (зі скасуванням в Україні усіх чинних технічних умов, вимоги яких нижчі ніж встановлені цим стандартом); чинний від 2010-04-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2005. - 18 с: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17.
ДСТУ 6071:2009 Продукція маргаринова низькокалорійна. Метод вилучення жирової фракції для визначення фізико-хімічних показників. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2009-07-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2010. - 5 с. - (Національний стандарт України).
ДСТУ 4538:2006 Текстурат соєвий харчовий. Технічні умови. - Вид. офіц. - Уведено вперше; чинний від 2008-01-01. - К.: Держспоживстандарт України, 2007. - 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.:с.10-11.